Alternate Text

Groepsreis Argentinië, Paraguay & Brazilië

Tango en samba in één reis - Reis voor singles

Boek v.a.   € 2 299,-
GROEPSGROOTTE: 6-24 | 16 DAGEN

Groepsreis Argentinië, Paraguay & Brazilië

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 6 deelnemers (tenzij anders vermeld). Door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.
€ 47

Buenos Aires - fietstour

Vanaf Plaza San Martin, waarvandaan deze fietstour start, ga je eerst langs het moderne en nieuwe Buenos Aires, Puerto Madero. Waar mogelijk rijd je op fietspaden! Daarna naar de kleurrijke volkwijk La Boca, waar je (koffie) pauze hebt (excl. drank). Vervolgens bezoek je San Telmo, een oude volkswijk met een rijke historie waar de tango is ontstaan. Nu zijn er veel antiekwinkeltjes, leuke restaurants, bars en tangotheaters. Vervolgens bezoek je het beroemdste plein van de stad; de Plaza de Mayo (bekend vanwege de 'dwaze' moeders), je fietst over de breedste boulevard ter wereld en maakt een stop bij een van de grootste begraafplaatsen van Zuid-Amerika: Cementerio de la Recoleta. Je fietst terug door de aristocratische wijk Recoleta, dat met zijn brede lanen en stadspaleizen ook wel het ‘Parijs van Zuid-Amerika’ wordt genoemd en waar onze prinses Máxima is opgegroeid.

Inclusief: huur fiets, twee Engels- en Spaanssprekende begeleiders,  fietshelm, regenspullen (indien nodig), flesje mineraalwater
Duur: 4 uur 
Prijs p/p geldig vanaf 2 deelnemers 
* De route kan afwijken, al naar gelang de lokale omstandigheden.

€ 85

Buenos Aires – Tangoshow & diner

Buenos Aires is dé tangostad bij uitstek! Je wordt opgepikt bij het hotel en vervoerd naar de locatie waarje kunt genieten van een wervelende tangoshow onder het genot van een lokale maaltijd (drie gangen met keuze, inclusief water en wijn). Na afloop van de show word je terug naar je hotel gebracht.

Prijs p/p geldig vanaf 2 deelnemers.
€ 25

Encarnacion - Missieposten van Paraguay

Je bezoekt Trinidad en Jesús, de mooiste twee van de vele Jezuïeten nederzettingen die vanaf de 17de eeuw in Paraguay ontstonden. Een deel van de kerk van Trinidad is in goede staat, evenals de bewerkte preekstoel en een paar van de verfijnde barokfresco’s. Vanaf de toren heb je een mooi overzicht over het complex. Jesús is eigenlijk niet echt een ruïne, het is meer een niet afgemaakt bouwwerk (wat redelijk intact gebleven is). De kerk heeft geen dak, maar de muren zijn goed bewaard gebleven. Zowel Trinidad als Jesús prijken op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. 

Inbegrepen: vervoer, entreegeld en Engelstalige gids.
€ 50

Foz de Iguazu - Bootsafari Gran Aventura

Een van de populairste en meest spectaculaire excursies aan de Argentijnse zijde van de imposante watervallen. Per snelle speedboot vaar je tot vlak onder de watervallen. Handdoek (en zwemkleding) meenemen, want het blijft beslist niet droog! 

Inclusief: vervoer van en naar de Argentijnse kant van de watervallen
Exclusief: entreegeld voor het nationale park (ca. 25,00 euro p.p.).
€ 60

Foz do Iguaçu - Folklore muziekshow

Zeer uitgebreid diner buffet gevolgd door een spectaculaire show met dans en muziek uit verschillende regio’s uit de drie landen die elkaar bij Foz do Iguaçu ontmoeten: Paraguay (o.a. harpmuziek), Argentinië (o.a. tango en kogelslingerende gaucho's) en Brazilië (o.a. carnavalsdansen uit het hele land).

Inclusief diner
€ 30

Rio de Janeiro - Favelatour

Neem een kijkje op de heuvels waar de minder bedeelden van de stad Rio de Janeiro wonen en leven. De krottenwijken worden door de rijke inwoners van de stad gemeden, men is er bang voor en wil er niets van weten. De bewoners van de arme wijken zijn echter juist blij met een bezoekje. Onder begeleiding van een lokale Engelssprekende gids ga je de heuvels op (per minibusje) en zul je op een aantal plaatsen het leven van de bewoners van dichtbij kunnen bekijken. Het is een zeer goed en met veel respect voor de lokale bewoners opgezette tour, beslist geen aapjes kijken! Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor projecten in lokale scholen.

Prijs bij minimaal 2 deelnemers
€ 34

Rio de Janeiro - fietstour

Onder begeleiding van een lokale gids ga je op pad. Je fietst over de Copacabana langs het strand, de lagune, door tunnels en dwars door de levendige buurt Botafogo. Onderweg maak je diverse stops waarbij de gids je alles zal vertellen over de stad en de bezienswaardigheden. 

Inclusief Engelstalige (ook Nederlandstalig) gids en fiets. 
Exclusief transport naar het startpunt van de tour (vlakbij praia Arpoador).
Duur: halve dag. Minimum 6 pax
€ 60

Rio de Janeiro - Stadstour

Onder begeleiding van een lokale Engelstalige gids bezoek je Rio’s  hoogtepunten. Je bezoekt omder andere het historische stadscentrum en rijdt vervolgens naar de Corcovado, het Christusbeeld. Sinds kort toegetreden tot het selecte gezelschap van 7 wereldwonderen en zowel letterlijk als figuurlijk het hoogtepunt van Rio de Janeiro.

Inclusief: Engelstalige privé gids en transport
Exclusief: lunch en entree tickets. 
Prijs geldig bij minimaal 2 deelnemers. Vanaf 11 deelnemers kost deze excursie 48 euro p/p.

Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Ja ik meld me aan voor de wekelijkse nieuwsbrief

Aanmelden