Alternate Text

Groepsreis Brazilië

Dans de Samba! - Reis voor singles

Boek v.a.   € 1 899,-
GROEPSGROOTTE: 6-24 | 15 DAGEN

Groepsreis Brazilië

Bem vindo ao Brasil!" Welkom in Brazilië! Maak met Shoestring een groepsreis langs de mooiste plekken van Brazilië. Je komt langs bruisende koloniale steden en heerlijke witte stranden. Brazilië is een land van uitersten. De porties in restaurants, waar je je onbeperkt tegoed kunt doen. En dan de lengte van het land; ruim 5000 km! Tijdens deze groepsreis door Brazilië bezoek je kleurrijk Salvador, maak je schitterende wandelingen door het Chiapada Diamantina natuurgebied en leg je je handdoek neer op het goudgele strand van Ilha Grande. Natuurlijk bezoek je ongeëvenaard Rio de Janeiro, met haar bruisende nachtleven. Een onvergetelijk avontuur in één van de mooiste landen van Zuid-Amerika.
BOEK

Bekijk de route

Bezienswaardigheden

Er valt genoeg te beleven in deze prachtige regio. Kies hieronder of op het kaartje hiernaast de highlight waar je meer informatie over wilt hebben. Lees de informatie aandachtig door en ga direct naar het reisaanbod.

Zoom op volledig land

Salvador

Salvador

Het koloniale Salvador de Bahia ligt prachtig aan de Allerheiligenbaai aan de kust van de Atlantische oceaan. Het is een zeer levendige stad met veel Afrikaanse invloeden.

Lencois

Lencois

Diep in het binnenland ligt het dorpje Lençois. Het gebied is genoemd naar de diamanten die hier lange tijd werden gedolven.

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro ligt prachtig aan zee, tussen baaien met hagelwitte stranden en tropische heuvels. Dompel je onder in het snelle leven in deze metropool en geniet!

Ilha Grande

Ilha Grande

Ilha Grande is een tropische eiland in de Atlantische oceaan dat zich uitstekend leent om helemaal tot rust te komen.

Paraty

Paraty

Houd je van sfeervolle straatjes, gezellige pleinen, azuurblauwe zee en piratenstreken? Dan is Paraty jouw uitgelezen bestemming!

Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Ja ik meld me aan voor de wekelijkse nieuwsbrief

Aanmelden