Alternate Text

Groepsreis Brazilië

Dans de Samba! - Reis voor singles

Boek v.a.   € 1 899,-
GROEPSGROOTTE: 6-24 | 15 DAGEN

Groepsreis Brazilië

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 6 deelnemers (tenzij anders vermeld). Door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.
€ 49

Excursie Chapada Diamantina

Je brengt vandaag een bezoek aan het  prachtige nationale park Chapada Diamantina. Je bezoekt de ´Poço do iabo´, een fraaie waterval in een colakleurige rivier waar je kunt zwemmen & de ´Morro do Pai Inacio´, waar je dé foto van het gebied kunt maken vanaf de top van één van de vele bizar gevormde heuvels. Verder bezoek je de ´Gruta da Pratinha´; een grot met kristalhelder water, je kan hier zwemmen. En tenslotte de ´Gruta da Lapa Doce´, je kunt een wandeling van bijna een kilometer maken door een woud van stalagmieten en stalactieten, diep onder de grond.

Inclusief: engelstalige gids, vervoer.
Exclusief: entreegelden
Duur: gehele dag.
Prijs p/p bij minimum aantal van 2 deelnemers.
€ 20

Ilha Grande - Boottocht naar de Laguna Azul

De blauwe laguna dankt haar naam aan het kristalheldere blauwe water. Een boottocht van ca. 6 uur brengt je langs de kust naar deze snorkelstek. Onderweg bezoeken we een klein gehucht met een fraai kerkje en een strandje met enkele restaurantjes waar je kunt lunchen (optioneel). Snorkel meenemen (eventueel huren nabij de pousada).
€ 18

Ilha Grande - Lopes Mendes strand

Door vele Brazilianen betiteld als 's lands mooiste strand! Het ca. 3 kilometer lange Lopes Mendes ligt aan de oceaan zijde van het eiland. Wit zand, tropische begroeiing en geen bebouwing! Er zijn geen wegen naar deze tropische oase, ze is slechts te bereiken per boot, gevolgd door een wandeling door de jungle (ca. 45 minuten). Deze tocht duurt ca. 6 uur.
€ 24

Paraty - Cruise per schoener

Volle dag excursie per schoener langs de vele tropische eilandjes in de baai van Paraty. Er wordt geregeld aangemeerd bij bounty strandjes waar je heerlijk kunt zonnen, zwemmen en snorkelen. Een caipirinha word je door de bemanning aangeboden. 

Inclusief lunch. 
Prijs geldig p/p bij minimaal 2 deelnemers.
€ 30

Rio de Janeiro - Favelatour

Neem een kijkje op de heuvels waar de minder bedeelden van de stad Rio de Janeiro wonen en leven. De krottenwijken worden door de rijke inwoners van de stad gemeden, men is er bang voor en wil er niets van weten. De bewoners van de arme wijken zijn echter juist blij met een bezoekje. Onder begeleiding van een lokale Engelssprekende gids ga je de heuvels op (per minibusje) en zul je op een aantal plaatsen het leven van de bewoners van dichtbij kunnen bekijken. Het is een zeer goed en met veel respect voor de lokale bewoners opgezette tour, beslist geen aapjes kijken! Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor projecten in lokale scholen.

Prijs bij minimaal 2 deelnemers
€ 34

Rio de Janeiro - fietstour

Onder begeleiding van een lokale gids ga je op pad. Je fietst over de Copacabana langs het strand, de lagune, door tunnels en dwars door de levendige buurt Botafogo. Onderweg maak je diverse stops waarbij de gids je alles zal vertellen over de stad en de bezienswaardigheden.

Inclusief Engelstalige (ook Nederlandstalig) gids en fiets.
Exclusief transport naar het startpunt van de tour (vlakbij praia Arpoador).
Duur: halve dag. Minimum 6 pax
€ 60

Rio de Janeiro - Stadstour

Onder begeleiding van een lokale Engelstalige gids bezoek je Rio’s  hoogtepunten. Je bezoekt omder andere het historische stadscentrum en rijdt vervolgens naar de Corcovado, het Christusbeeld. Sinds kort toegetreden tot het selecte gezelschap van 7 wereldwonderen en zowel letterlijk als figuurlijk het hoogtepunt van Rio de Janeiro.

Inclusief: Engelstalige privé gids en transport
Exclusief: lunch en entree tickets. 
Prijs geldig bij minimaal 2 deelnemers. Vanaf 11 deelnemers kost deze excursie 48 euro p/p.

€ 35

Salvador de Bahia - Excursie Praia do Forte

Ten noorden van Salvador, in Praia do Forte, ligt een paradijselijk strand, compleet met kokospalmen. Zeeschilpadden vinden hier de ideale broedplaats voor hun nesten, ieder jaar komen deze dieren in het broedseizoen naar deze streek. Het TAMAR schilpaddenproject heeft internationale faam verworven met de bescherming van deze zeedieren. Het project houdt o.a. de ontwikkeling van de schilpadden in de gaten en verzorgd gewonde of verdwaalde dieren. Een bezoek aan het TAMAR project is een aanrader! Daarnaast is Praia do Forte een heerlijk relaxt plaatsje om van het strand te genieten. Van juli tot en met oktober trekken walvissen naar de kust ten noorden van Salvador om hier in het warme water te paren en jongen ter wereld te brengen. Entreegeld voor de schildpadden: ca. R$ 8,00 p.p. (ca. 3,00 euro p.p.).

Prijs bij minimaal 2 deelnemers.
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Ja ik meld me aan voor de wekelijkse nieuwsbrief

Aanmelden