Alternate Text

Groepsreis China in twee weken

Ontdekkingstocht door het land van Mao - Reis voor singles

Boek v.a.   € 1 599,-
GROEPSGROOTTE: 6-24 | 16 DAGEN

Groepsreis China in twee weken

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 4 deelnemers en de koers van de Chinese yuan van november 2017. Door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.
€ 27

Beijing - Acrobatenshow (inclusief kaartjes en transfers)

Je bezoekt het Jinsha theater, waar je de kunst van de acrobatiek nog volop kunt ervaren. Je zit dichtbij het podium waardoor je de extreme inspanning zeer goed kan zien, voelen, en horen. De show duurt ongeveer 80 minuten.
€ 30

Beijing - Grote Muur bij Mutianyu & Zomerpaleis (1 dag)

Om de grote massa voor te zijn vertrekken we al vroeg in de ochtend met de bus naar de Grote Muur bij Mutianyu. Aan het eind van de ochtend rijden we vervolgens in ongeveer twee uur naar het Zomerpaleis waar je je kunt vergapen aan de ‘Marmeren Boot’ of heerlijk rond kan dwalen door de schitterende tuinen. Inclusief vervoer per eigen bus, exclusief entreegelden (circa 75 yuan; prijs onder voorbehoud van wijzigingen).
€ 27

Beijing - Kung Fu show (inclusief transfers en entree)

Tijdens deze spectaculaire show in het 'Red Theatre'(circa 1½ uur) laten ze je de weg zien die een jonge monnik aflegt tot het moment dat hij zich een waardig Kung Fu meester mag noemen.
€ 19

Beijing - Peking Opera (alleen ‘mid-class’ kaartjes)

In het sfeervolle Liyuan theater wordt de traditionele Beijing Opera uitgevoerd. De show duurt ongeveer een uur en combineert muziek, acrobatische dans, fascinerende make-up en spectaculaire kostuums. Er worden verhalen uitgebeeld uit de Chinese geschiedenis en folklore.
€ 19

Pingyao - Excursie Wang Jia Dayuan & Shuanglin Tempel (alleen transfers)

Met de bus gaan we eerst op pad naar het oude adellijke huis van de familie Wang. Het complex heeft een oppervlakte van 250.000 m²! Vervolgens bezoek je de Shuanglin Tempel met zijn meer dan 2000 oude sculpturen, voornamelijk uit de tijd van de Ming dynastie. Entreegelden (circa 106 yuan; prijs onder voorbehoud van wijzigingen) zijn niet inbegrepen. De excursie neemt ongeveer 6 uur tijd in beslag.
€ 23

Xi'an - Excursie Terracottaleger & Grote Gans pagode (alleen transfers)

Je rijdt in ruim een uur naar het befaamde Terracotta leger, waar je oog in oog zult staan met het leger van keizer Qin. Op de terugweg rijd je via de Grote Gans pagode terug naar het hotel. Entreegelden (circa 200 yuan; prijs onder voorbehoud van wijzigingen) zijn niet inbegrepen. De excursie neemt ongeveer 6-8 uur tijd in beslag.
€ 19

Xi'an - Tang Dynastie show (alleen kaartjes)

Een spectaculaire show van een dik uur met traditionele dans, muziek en zang. Transfers zijn niet inbegrepen.
€ 33

Xi'an – Traditionele dumpling-maaltijd en Tang Dynastie show (alleen kaartjes)

Eerst geniet je in het Defachang Restaurant van de lokale specialiteit: een gevuld deeggerecht dat in allerlei variaties qua vorm en smaak samengesteld kan worden. Vervolgens woon je de spectaculaire Tang Dynastie show bij. Een dik uur met traditionele dans, muziek en zang. Transfers zijn niet inbegrepen.
€ 19

Xi'an - Traditionele dumpling-maaltijd in Defachang Restaurant

Geniet van de lokale specialiteit: een gevuld deeggerecht dat in allerlei variaties qua vorm en smaak samengesteld kan worden. Transfers zijn niet inbegrepen.
€ 28

Yangshuo – Boottocht over de Li rivier

Aan het eind van de middag ga je met een lokale boot de Li rivier op om een boottocht te maken door het adembenemende karstlandschap. Je kunt met vier personen op een boot. Inbegrepen: boot en transfer.
€ 31

Yangshuo - Fietstocht platteland en boottocht karstlandschap

Je gaat op de fiets naar de Maanberg om vervolgens met een bamboevlot een tocht te maken over de Yulongrivier. Deze excursie is inclusief fietshuur en bamboevlot kaartjes (2 reizigers op een vlot); exclusief lunch en entree Maanberg.
€ 31

Yangshuo – Klank-en-licht show

Deze spectaculaire show van circa een uur speelt zich buiten af met het karstgebergte als decor. Hij is geregisseerd door Zhang Yimou, die naast diverse films ook de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Beijing heeft geregisseerd. Deze excursie is inclusief transfer en ticket voor de show ‘Impression Liu Sanjie’. NB: Bij minder dan 6 deelnemers is er een ‘join in’ transfer geregeld (er kunnen dan ook reizigers buiten je eigen groep op dat transfer zitten).
€ 25

Yangshuo – Kookles

Je wordt opgepikt bij je hotel door je kookleraar en gaat eerst naar de lokale markt. Hier koop je samen de benodigde ingrediënten. Dan volgt de kookles. Na afloop geniet je van de heerlijke, traditionele Chinese gerechten die je leert bereiden. De excursie duurt in totaal circa 4 uur.
Inbegrepen: vervoer, Engelstalige leraar, kookles en diner
Niet inbegrepen: fooi
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Ja ik meld me aan voor de wekelijkse nieuwsbrief

Aanmelden