Alternate Text

ReisKnaller: Colombia 16 dagen

Kleuren van de Caribische kust - Reis voor singles

Boek v.a.   € 1 399,-
GROEPSGROOTTE: 10-24 | 16 DAGEN

ReisKnaller: Colombia 16 dagen

In korte tijd heeft Colombia zich weten op te werken tot een zeer geliefde bestemming in Zuid-Amerika. Tijdens deze afwisselende reis langs de Caribische kust van Colombia bezoek je de bekende en minder bekende plekjes en vooral ook veel stranden. In Cartagena verblijf je in de bohemian wijk Getsemani. Het beroemde koloniale centrum van de stad is een waar genot om te verkennen; kleurrijke huisjes, balkonnetjes met overhangende bloemen en meer verschillende tropische vruchtensapjes dan je tellen kunt. Bij de Caribische kust horen de mooiste stranden. In het koloniale Santa Marta is het aangenaam vertoeven. De stad vormt ook de toegangspoort tot het beroemde Tayrona Nationaal Park, waar je na een wandeling van 1,5 uur door de jungle aankomt bij je accommodatie aan het strand. De setting van Tayrona is indrukwekkend. De jungle rolt van de heuvels naar de mooiste stranden. Taironaka ligt dieper in de jungle. Om er te komen leg je het laatste deel per boot af. Optioneel kun je in Taironaka met een autoband stroomafwaarts naar zee dobberen waar je op een verlaten strandje tijd kunt doorbrengen. Met de boot wordt je weer teruggebracht naar het reservaat. Het strand van Palomino is een van de mooiste van het land en uiteraard zal je er een nacht doorbrengen aan zee. Vanuit Palomino reis je naar Minca in het binnenland. Het klimaat is er koeler en het is de woonplaats van verschillende koffieboeren. Je eindigt je rondreis met een vrije middag in Cartagena.

Omdat onze ReisKnallers slechts korte tijd worden aangeboden, is er geen uitgebreid dag tot dag schema beschikbaar. Check voordat je boekt even de voorwaarden van onze speciale ReisKnallers.
BOEK

Bekijk de route

Bezienswaardigheden

Er valt genoeg te beleven in deze prachtige regio. Kies hieronder of op het kaartje hiernaast de highlight waar je meer informatie over wilt hebben. Lees de informatie aandachtig door en ga direct naar het reisaanbod.

Zoom op volledig land

Cartagena

Santa Marta

Tayrona NP

Taironaka N.P.

Palomino

Minca

Taganga

Enkele hoogtepunten

Koloniale pracht van Cartagena
Koloniale pracht van Cartagena
Het koloniale centrum van Cartagena is waar genot om te verkennen. Kleurrijke huisjes, balkonnetjes met overhangende bloemen, gezellige eettentjes en muziek maken de stad een hoogtepunt van je reis.
Koffie in de Sierra Madre
Koffie in de Sierra Madre
Denk je aan Colombia, dan denk je aan koffie. In Minca is het klimaat koeler dan aan de kust, ideaal dus om koffie te verbouwen. Je kunt de omgeving van Minca op een mountainbike verkennen.
De mooiste stranden
De mooiste stranden
Bij een reis langs de Carabische kust horen de mooiste stranden. Wit zand, goudgele stranden, Palomino, Tayrona, Tanganga...Welke wordt jouw favoriet?
Van de jungle naar de zee in een autoband?
Van de jungle naar de zee in een autoband?
In Taironaka kun je optioneel in een autoband stroomafwaarts door de jungle naar zee dobberen. Vanaf het verlaten strandje wordt je met de boot teruggebracht naar het reservaat.
Verse vis, krab en heel veel fruit
Verse vis, krab en heel veel fruit
Op elke straathoek ontdek je fruitstalletjes met onbekende vruchten en aan het strand is het moeilijk kiezen tussen de verse vis en krab. Aan lekkernijen is geen gebrek in Colombia! 
Welkom in Colombia!
Welkom in Colombia!
Van de binnenlanden tot de kust, een ding verbind alle Colombianen. Ze zijn vriendelijk, gastvrij en enorm trots op de schoonheid van het land.
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Ja ik meld me aan voor de wekelijkse nieuwsbrief

Aanmelden