Alternate Text

Groepsreis Costa Rica 'On a Shoestring'

Gifkikkers, luiaards en de Christushagedis - Reis voor singles

Boek v.a.   € 1 799,-
GROEPSGROOTTE: 8-24 | 15 DAGEN

Groepsreis Costa Rica 'On a Shoestring'

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 6 deelnemers. Door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.
€ 19

Cahuita - Jaguar Rescue Center

Een unieke ervaring met Costa Rica's wildlife. Dit jaguar centrum is een non-profit organisatie die zorgt voor gewonde of mishandelde dieren (niet alleen jaguars!) en probeert hen te rehabiliteren zodat ze weer terug kunnen naar hun natuurlijke omgeving. Onder leiding van een deskundige, kun je apen, wilde katten, luiaards, wasberen, miereneters en nog veel meer dieren leren kennen. Je hebt ook de mogelijkheid om de meest giftige slangen van Costa Rica te observeren. De slangen zijn ondergebracht in terraria, die de natuur nabootsen. De toegangsprijs voor deze excursie zal rechtstreeks ten goede komen aan de bewoners van het centrum!

Inclusief: entreegeld, rondleiding onder begeleiding van een gids (tussen 9.30 en 11.30 's ochtends, niet op zondag!).

€ 34

Cahuita - snorkeltocht Cahuita N.P.

Je maakt een tocht naar een van de beste plaatsen om te snorkelen in Costa Rica! Je bezoekt twee verschillende plekken waar je het onderwaterleven kunt observeren. In de oceaan is meer biodiversiteit te vinden dan op het vaste land bij Cahuita! Het koraalrif ligt voor de kust van het Cahuita Nationaal Park. Je kunt per boot of al wandelend door het nationaal park terug naar Cahuita.

Inclusief: entree nationaal park, lokale gids, boottocht, snorkelspullen, fruitsnack en transport.
Duur: halve dag
Meenemen: zwemspullen, T-shirt, handdoek, hoed, zonnebrandcrème, camera.
€ 43

La Fortuna - boottocht Caño Negro Wildlife Refuge

De Caño Negro Wildlife Refuge wordt beschouwd als een van de beste plekken op het continent om vogels te spotten. Daarnaast is Caño Negro het thuis van veel dieren; zoals luiaards, drie soorten apen, kaaimannen, hagedissen en vleermuizen. De tour naar deze prachtige regio begint in La Fortuna. Van hieruit is het 1 ½ uur rijden tot Los Chiles, een rustig dorpje op 5 kilometer van de grens met Nicaragua. Hier ga je met de boot ongeveer 3 uur de Río Frío (‘Koude Rivier’) op. Tijdens de hele tour zullen professionele gidsen uitleg geven over de verscheidenheid aan flora en fauna onderweg.

Duur: hele dag
Inclusief: boottocht, picknick lunch en vervoer.
Meenemen: kopie van je paspoort, camera, comfortabele kleren, anti-muggenmiddel, zonnebrandmiddel, poncho/regenjas

€ 75

Monteverde - Selvatura Canopy & Tree Top Walkways

Het is mogelijk om zowel de Canopy tour als de Tree Top Walkways tour te combineren. Dit is de beste manier om het nevelwoud te verkennen!

Voor wie: alle leeftijden!
Minimum aantal deelnemers: 2
Inclusief: transport, lokale gids Canopy Tour (voor de Tree Top Walkways  is er geen lokale gids inbegrepen, materiaal, entreegeld
Duur: 4 tot 5 uur
Meenemen: (waterproof) comfortabele kleding en schoenen, zonnebrandcrème, anti-muggenmiddel, verrekijker, camera.
€ 60

Monteverde - Selvatura Canopy Tour

De Selvatura Canopy Tour bestaat uit 12 kabels en 16 platforms, hoog boven in de bomen van het nevelwoud. Tijdens deze tour wordt je vast geritst aan kabels met een veiligheidsgordel. Er wordt gebruik gemaakt van het beste klimmateriaal. Hierna kan de vlucht door het bos beginnen. Het is een avontuurlijke tour, waarbij veiligheid natuurlijk een van de belangrijkste factoren is. Op het einde van de tour is er een ‘Tarzan Swing’. Dit betekent dat je boven het bos uit kunt slingeren, en je je echt even Tarzan waant!

Voor wie: alle leeftijden!
Minimum aantal deelnemers: 2
Inclusief: transport, lokale gids, materiaal, entreegeld
Duur: 2,5 uur
Meenemen: (waterproof) comfortabele kleding, zonnebrandcrème, anti-muggenmiddel, verrekijker, camera.

€ 30

Monteverde - Selvatura Tree Top Walkways

Bekijk het nevelwoud eens van boven! Als je de toppen van de bomen van dichtbij wil observeren, kun je deelnemen aan de Tree Top Walkways tour. Deze 3 kilometer lange tour, bestaat uit een combinatie van paden en zeven bruggen waarbij je alle niveaus van het nevelwoud, en haar bijbehorende bewoners kunt verkennen. Je begint op de grond, en eindigt op het niveau van de top van de grote bomen. De hoogste brug ligt op 80 meter hoogte. Aan het eind kun je een ficusboom van binnen beklimmen!

Voor wie: alle leeftijden!
Minimum aantal deelnemers: 2
Inclusief: transport, entreegeld
Duur: anderhalf tot 2 uur
Meenemen: comfortabele schoenen, lange broek, verrekijker, camera.

€ 44

Playa Sámara - kajak & snorkelen Isla Chora

Na een halfuur kajakken (ook voor beginners) kom je aan bij het exotische 'roze' zandstrand. Hier kun je een lekkere duik nemen in het heldere water en al snorkelend van het tropische leven onderzee genieten.
Na twee uur op het eiland verlaat je Isla Chora weer. 

Minimum aantal deelnemers: 2
Inclusief: transport van en naar hotel, kajak, peddel, zwemvest, snorkelspullen, vers fruit en flesje water, gidsen
Duur: 3 uur, vertrek in de ochtend of middag
Meenemen: camera, zonnebrandcrème, badkleding, handdoek

€ 53

Playa Sámara – Ocean Safari: dolfijnentour en snorkelen

Tijdens deze tour maak je een grote kans om dolfijnen en zelfs walvissen te zien! De noordelijke Stille Oceaan staat bekend om zijn vele soorten zoals de gevlekte dolfijn, de 'Centraal-Amerikaanse spinner' dolfijn, de 'bottlenose' dolfijn en walvissen zoals de bultruggen. Vaak zie je onderweg ook nog verschillende soorten zeeschildpadden.

Minimum aantal deelnemers: 2
Inclusief: transport van en naar het hotel, snorkelspullen, boottocht, vers fruit en flesje water, lokale gids/kapitein, zwemvest
Duur: 3.5 uur, vertrek om 8 uur
Meenemen: camera, zonnebrandcrème, badkleding, handdoek

Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Ja ik meld me aan voor de wekelijkse nieuwsbrief

Aanmelden