Alternate Text

Groepsreis Costa Rica, Nicaragua & Panama

'Tuin van Midden-Amerika' - Reis voor singles

Boek v.a.   € 2 099,-
GROEPSGROOTTE: 8-24 | 21 DAGEN

Groepsreis Costa Rica, Nicaragua & Panama

Het tropische Costa Rica, met haar enorme verscheidenheid aan dieren en planten, wordt ook wel de 'Tuin van Midden-Amerika' genoemd. Hoewel grote delen van dit land zijn bedekt met oerwoud, vind je er ook rokende vulkanen en prachtige palmstranden. En veel felgekleurde kikkertjes! In Nicaragua zul je gegrepen worden door vriendelijke mensen, kleurrijke markten en Spaans-koloniale gebouwen. Panama staat voor parelwitte stranden en kleurrijke koraalriffen. Deze afwisselende Costa Rica, Nicaragua & Panama groepsreis wordt afgelegd in een ontspannen tempo en biedt veel vrijheid om zelf op ontdekking te gaan.

BOEK

Bekijk de route

Bezienswaardigheden

Er valt genoeg te beleven in deze prachtige regio. Kies hieronder of op het kaartje hiernaast de highlight waar je meer informatie over wilt hebben. Lees de informatie aandachtig door en ga direct naar het reisaanbod.

Zoom op volledig land

San José

San José

San José, de hoofdstad van Costa Rica, is een grote, maar relatief rustige stad. De stad beschikt over mooie gevels en gezellige markten om een tijd rond te dwalen. |Costa Rica

Monteverde

Monteverde

Boek een nachtexcursie in het beroemde Nevelwoud van Monteverde en ga samen met een gids en een zaklamp op stap om dieren te spotten die je overdag niet kunt zien. |Costa Rica

Granada

Rincon de la Vieja

Rincon de la Vieja

Het park Rincon de la Vieja leent zich uitstekend om wandelingen en paardrijdtochten te maken, zelfs tot halverwege de vulkaan. Een echte kick krijg je van de canopytour, dan ‘zweef’ je over een smal ravijn aan een tuigje van rotswand naar rotswand. |Costa Rica

La Fortuna (Arenal)

La Fortuna (Arenal)

In de omgeving van Arenal kun je mountainbiken, paardrijden, raften, vogels bekijken, de vulkaan beklimmen en genieten in de Baldi Hotsprings. |Costa Rica

Manuel Antonio

Manuel Antonio

Bezoek met een gids het kleine Nationaal Park Manuel Antonio. Deze staat bekend om zijn prachtige stranden en de grote verscheidenheid aan dieren, waaronder kapucijnaapjes, zeldzame doodshoofdaapje, luiaards of zwarte leguanen. |Costa Rica

Boquette

Bocas del Toro

Cahuita

Cahuita

Cahuita is een gezellig creools plaatsje aan de oostkust van Costa Rica en de gateway naar het Cahuita Nationaal Park. Er loopt een pad van 7 km deels over het strand en deels door de jungle dwars door het park. Onderweg heb je kans om kapucijnapen en brulapen te zien en te horen. Ook luiaards, leguanen en toekans laten zich regelmatig spotten.

Enkele hoogtepunten

Ontdek doodshoofdaapjes,
Ontdek doodshoofdaapjes,
toekans en leguanen! Menigeen zal tijdens deze rondreis door Costa Rica zelfs een neusbeer zien of een trage luiaard. Vlinders en kikkertjes maken het plaatje af.
Nicaragua
Nicaragua
wordt nog nauwelijks bezocht. Onterecht! Je overnacht tijdens deze groepsreis in het pittoreske stadje Granada; levendig en kleurrijk.
Door de hoge boomtoppen
Door de hoge boomtoppen
van het oerwoud kun je je tijdens deze groepsreis verplaatsen, door middel van hangbruggen of touwen. Zoals bijvoorbeeld in Rincón de la Vieja N.P.
Het mooie Caño Negro reservaat
Het mooie Caño Negro reservaat
is een waterrijk gebied vol vogels, kaaimannen, schildpadden, apen en reptielen. Heel bijzonder is de Christushagedis, die over het water kan lopen.
In de Caribische Zee,
In de Caribische Zee,
bij Bocas del Toro, kun je heerlijk snorkelen of lekker luieren in een hangmat. Flarden reggaemuziek komen je tegemoet!
Het Manuel Antonio N.P.
Het Manuel Antonio N.P.
heeft beeldschone witte bountystrandjes met overhangende kokospalmen. Meteen achter de kust begint het dichte regenwoud.
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Ja ik meld me aan voor de wekelijkse nieuwsbrief

Aanmelden