Alternate Text

Groepsreis Ethiopië

Afrika's best bewaarde geheim - Reis voor singles

Boek v.a.   € 1 999,-
GROEPSGROOTTE: 4-20 | 23 DAGEN

Groepsreis Ethiopië

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 5 deelnemers en de koers van de US dollar en Ethiopische birr. Door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen. Tijdens feestdagen zijn excursies vaak duurder.
€ 18

Addis Abeba - Halve dagexcursie

De halve dag excursie bezoekt de Entoto mountains van waaruit je een goed uitzicht hebt over Addis Abeba, het Nationaal museum, St. George kerk en bijbehorend museum.

De tour is inclusief: vervoer (minibus), Engelstalige gids.

Bij 5 - 10 deelnemers bedraagt de prijs € 18 per persoon.
Bij 11 of meer deelnemers bedraagt de prijs € 14 per persoon.
€ 22

Addis Abeba - Hele dag excursie

De hele dag excursie bezoekt de Entoto mountains van waaruit je een goed uitzicht hebt over Addis Abeba, het Nationaal museum, St. George kerk en bijbehorend museum, het Etnografisch Museum en de Merkato (Afrika's grootste markt)

Inclusief: vervoer (minibus), Engelstalige gids
Exclusief: lunch, entreegelden

Bij 5 - 10 deelnemers bedraagt de prijs € 22 per persoon.
Bij 11 of meer deelnemers bedraagt de prijs € 18 per persoon.
€ 22

Arba Minch - boottocht Lake Chamo (halve dag excursie)

Vanuit Arba Minch kan er een boottocht emaakt worden op het Chamo meer. Het meer heeft een grote diversiteit aan dieren o.a. krokodillen, nijlpaarden, pelikanen en de Afrikaanse visarend.
De prijs is afhankelijk van het aantal personen die deelnemen aan deze excursie.
€ 22

Bahir Dar - Boottocht Tanameer (halve dag excursie)

Met een boot bezoek je de eilanden in het Tana meer die al zeker 500 jaar worden bewoond door monniken van de Ethiopisch-orthodoxe Kerk die de schatten van de vroegere Ethiopische keizers en kerkschatten in afgelegen kloosters bewaren. We bezoeken naar gelang de tijd 1 of meerdere eilanden.
De prijs van de excursie is een richtbedrag en afhankelijk van de duur van de excursie en het aantal deelnemers.
€ 10

Bezoek stammen in het zuiden (prijs per stam)

Bij het bezoeken van een lokale stam (en dorp) dient er een "entree" betaald te worden aan het dorpshoofd of stamoudste. Daarnaast dient er verplicht een lokale gids betaald te worden in ieder dorp. De geadviseerde prijs per persoon is een richtlijn. De reisbegeleider zal deze uitgaven uit de gezamelijke uitgavenpot betalen. Daarnaast betaal je per foto die je wil maken van iemand een bedrag tussen de 2 - 5 birr ( dit is per persoon per foto!)
€ 5

Debre Libanos - Bezoek klooster

In het klooster van Debre Libanos, wat optioneel bezocht kan worden, proef je voor het eerst de zeer devote sfeer van het land. In dit klooster, gedateerd uit de 13e eeuw, zijn een aantal prachtige muurschilderingen en glas-in-lood ramen te zien. Het is gevestigd aan het begin van een enorme 700 meter hoge kloof.
€ 50

Lalibela - Bezoek rotskerken

Voor het bezoek aan de rotskerken in Lalibela dient er een entreekaartje gekocht te worden waarmee je alle kerken kan bezoeken. Op dit moment bedragen de kosten 50 USD per persoon. (indicatie November 2017). Dit bedrag mag ook in Euro betaalt worden. 
De overheid kan dit ten alle tijden wijzigen.
€ 20

Simien gebergte - Gids (prijs per groep van 7)

Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Ja ik meld me aan voor de wekelijkse nieuwsbrief

Aanmelden