Alternate Text

Groepsreis Indonesië: Sumatra, Java & Bali

Land van Tempo Doeloe - Reis voor singles

Boek v.a.   € 1 899,-
GROEPSGROOTTE: 4-24 | 22 DAGEN

Groepsreis Indonesië: Sumatra, Java & Bali

Een schitterende groepsreis door de afwisselende archipel Indonesië. Gedurende drie weken maak je kennis met de enorme diversiteit aan landschappen en kleurrijke culturen. Je smult van de meest verrukkelijke gerechten, bezoekt traditionele dansvoorstellingen en gaat op zoek naar orang-oetans. Je geniet van prachtige kusten, oerwouden, werkende vulkanen en rijstterrassen en met wat geluk zie je de grootste bloem van de wereld, de rafflessia, in bloei. Deze meest complete rondreis door Indonesië zal je je leven lang bij blijven!
BOEK

Bekijk de route

Bezienswaardigheden

Er valt genoeg te beleven in deze prachtige regio. Kies hieronder of op het kaartje hiernaast de highlight waar je meer informatie over wilt hebben. Lees de informatie aandachtig door en ga direct naar het reisaanbod.

Zoom op volledig land

Malang

Malang

Bezoek het reizigerscentrum Malang. De stad staat bekend om de wereldwijde export van appels en heeft een koel klimaat. Hoogtepunten: traditionele dansen, koloniale huizen, kleurrijke fruitvelden en winkels.

Bohorok

Bohorok

Bohorok ligt in de bergen, midden in de natuur. Het is een goede uitvalsbasis om orang-utangs te bekijken. |Indonesie

Berastagi

Berastagi

Berastagi is een dorpje dat tijdens de koloniale tijd al een geliefd vakantie oord was bij de Nederlanders. In de buurt van Berastagi vindt je twee vulkanen die je goed kunt beklimmen/ |Indonesie

Toba Meer

Toba Meer

Het Toba-meer is het meest bekend is om de Batakkers, een volk dat tot 1816 kannibalistisch was! De Batak huizen met bijzondere daken worden ook vandaag nog worden bewoond. |Indonesie

Sipirok

Sipirok

De weg naar Sipirok is prachtig met onderweg een korte wandeling langs rijstvelden, een bezoek aan een traditionele markten en dorpjes.

Bukittinggi

Bukittinggi

Onder begeleiding kun je in Bukittinggi een spectaculaire wandeltocht maken door de Ngarai-kloof. Je vind hier ook resten van het vroegere Nederlandse Fort de Cock. |Indonesie

Yogyakarta

Yogyakarta

Yogyakarta is het culturele hart van Java. Bezoek de vele musea en de bekende winkelstraat Jalan Malioboro. |Indonesie

Solo (Surakarta)

Solo (Surakarta)

Ontdek de Javaanse cultuur en geschiedenis in Solo (Surakarta). Prachtige paleizen, musea en gezellige markten!

Bromo

Bromo

De beklimming naar de top van de krater van Bromo is ongetwijfeld een hoogtepunt van je bezoek aan Java. Het uitzicht op de Tenggerkrater en de vulkanen Bromo, Batoken Semeru is fenomenaal. |Indonesie

Kalibaru

Kalibaru

Kalibaru kenmerkt zich door cacao, koffie en rubber plantages. Het bergdorpje ligt aan de voet van een vulkaan. Een bijzondere kennismaking met Java!

Ubud

Ubud

Ubud is hét culturele hart van Bali, vooral beroemd om zijn schilderkunst. De traditionele Balinese cultuur wordt hier in ere gehouden. |Indonesie

Sanur

Sanur

Het centrum van Sanur telt vele winkels en restaurantjes. In de directe omgeving zijn diverse watersporten te beoefenen zoals surfen, waterskiën, duiken, zeilen en vissen. |Indonesie

Enkele hoogtepunten

Orang-oetans
Orang-oetans
die in gevangenschap zijn opgegroeid, moeten in de jungle bij Bohorok weer wennen aan het oerwoudleven. Zeer vertederend.
Minangkabauers en Bataks
Minangkabauers en Bataks
hebben op het groene Sumatra ieder een eigen cultuur en unieke architectuur. Sta open voor verrassende ontmoetingen!
Op de kraterrand
Op de kraterrand
van de Bromo kijk je in het binnenste, roodgloeiende van de aarde en kun je genieten van een spectaculaire zonsopkomst.
In Yogyakarta
In Yogyakarta
vind je de Kraton, een mooi voorbeeld van traditionele Javaanse hofarchitectuur. De stad met zijn cafés, restaurants en winkeltjes is erg gezellig.
Bali, het eiland van goden
Bali, het eiland van goden
en demonen, kent een schitterend landschap. Wil je iets cultureels, bezoek dan een traditionele Barong- of Kecakdans tijdens deze Indonesië groepsreis.
Op het witte strand
Op het witte strand
van Sanur kun je leren surfen. Snorkelen, duiken of relaxen met een tropische cocktail en een goed boek zijn natuurlijk ook prima opties!
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Ja ik meld me aan voor de wekelijkse nieuwsbrief

Aanmelden