Alternate Text

Groepsreis Iran

Achter de sluier - Reis voor singles

Boek v.a.   € 1 499,-
GROEPSGROOTTE: 6-24 | 16 DAGEN

Groepsreis Iran

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 3 deelnemers en de koers van de Iraanse Rial van februari 2017. Door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.
€ 41

Shiraz - Persepolis, Necropolis & Naqsh-e-Rostam

Tijdens deze excursie bezoek je de ruines van Persepolis en de rotsgraven van Naqs-e Rostam. Daarna reis je door naar de ruïnes van Pasargad. Onderweg lunch je bij een nomadische Qashqai familie. 
 De vermelde prijs is gebaseerd op een deelname van minstens 8 personen.

Inbegrepen: Vervoer en lunch
Niet inbegrepen: Entreegelden
€ 7

Yazd - Zoorkhaneh

's Avonds kun je een demonstratie van deze traditionele Iraanse sport bekijken. Zoorkhaneh wordt ook wel het "Huis van Kracht" genoemd en is een combinatie van fysieke en geestelijke oefeningen. Het is mogelijk een Zoorkhaneh te bezoeken in het centrum van Yazd. In het sporadisch geval dat de gebruikte accommodatie niet op loopafstand van het hotel ligt kun je (eventueel met behulp van je reisbegeleider) zelf op eigen kosten vervoer naar de Zoorkaneh regelen.
€ 30

Yazd: Bafq - Verschillende activiteiten

De entree voor het Bafq natuurgebied is ongeveer € 4 per persoon. Ter plaatse zijn er verschillende activiteiten die kunnen worden ondernomen waaronder een rit per kameel door de woestijn en met 4x4 wagens rijden door de woestijn. De activiteiten ter plaatse alleen in  Iraans Rial worden betaald. Prijs van de excursie is gebasseerd op minimaal 8 deelnemers.

De richtbedragen voor de activiteiten zijn:
Kamelentocht: € 3 pp
4x4 wagen door woestijn: € 7 per 10 minuten

Inbegrepen: vervoer
Niet inbegrepen: entreegeld en kosten ter plaatse boekbare activeiten
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Ja ik meld me aan voor de wekelijkse nieuwsbrief

Aanmelden