Alternate Text

Groepsreis Iran

Achter de sluier - Reis voor singles

Boek v.a.   € 1 499,-
GROEPSGROOTTE: 6-24 | 16 DAGEN

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
7,3
19 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding: 7,1
Prijs/kwaliteit: 7,8
Accommodatie: 7,1
Transport: 7,4
Reviews van onze reizigers zijn voor Shoestring een goede manier om te kunnen zien hoe we onze reizen kunnen optimaliseren. Zo hebben we de route van deze reis voor 2018 aangepast. Nieuw is ondermeer het bezoek verschillende mooie en bijzondere plaatsen in de woestijn en een overnachting in het bergdorpje Abyaneh. De rondreis door Iran is hierdoor nog veel mooier geworden.  
Vertrekdatum: 07/10/2017
Beoordeling: 8
Reiziger :
Het is een echte cultuurreis, die dankzij iraanse reisleider extra dimensie krijgt. Naaste de geijkte route kom je ook in minder toeristische gebieden.
Vertrekdatum: 16/09/2017
Beoordeling: 4
Ilona :
Een reis naar Iran is een bijzondere ervaring! Niet allerminst door het grote cultuurverschil, waarbij je je gepast moet kleden (echt, 24/7 een hoofddoek wen je zo aan!). Maar ook door de gastvrijheid van de mensen (iedereen wil helpen en thee krijg je overal) en de super mooie architectuur. Tijdens deze reis had ik graag wat meer vrijheid gehad, aangezien ik normaliter ga backpacken. De reisdagen zijn soms erg lang, mede doordat de Iraanse restaurants zeer lang de tijd nemen om je eten te serveren. Hierdoor kwamen we vaak laat aan, waardoor je op sommige plekken weinig tijd hebt om bij daglicht de stad te zien. Desondanks had ik deze Iran-ervaring niet willen missen, maar met meer vrijheid was deze nog beter geweest.
Vertrekdatum: 16/09/2017
Beoordeling: 8
Reiziger :
Een mooie maar intensieve reis die een indruk geeft van het land en zijn bevolking. Een positieve indruk al was het soms wel even wennen dat de Iraniërs een andere kijk op sommige dingen hebben dan wij Westerlingen.
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Ja ik meld me aan voor de wekelijkse nieuwsbrief

Aanmelden