Alternate Text

Groepsreis Jordanië

In de voetsporen van Lawrence of Arabia - Reis voor singles

Boek v.a.   € 999,-
GROEPSGROOTTE: 4-24 | 8 DAGEN

Groepsreis Jordanië

Bijbelverhalen, verloren steden, ‘Lawrence of Arabia’, badhuizen en drukke oosterse bazaars. Jordanië heeft een rijke historie. Tijdens je Jordanië groepsreis bezoek je enkele van de meest spectaculaire bezienswaardigheden van het Midden-Oosten: Petra, de fascinerende oude stad van de Nabateeërs, het schitterende woestijnlandschap van Wadi Rum en de Romeinse opgravingen van Jerash. Het gebied behoort bovendien tot één van de meest gastvrije streken ter wereld, met een vriendelijke bevolking die haar bezoekers graag thuis uitnodigt. Dichtbij maar toch ver weg!

BOEK

Bekijk de route

Bezienswaardigheden

Er valt genoeg te beleven in deze prachtige regio. Kies hieronder of op het kaartje hiernaast de highlight waar je meer informatie over wilt hebben. Lees de informatie aandachtig door en ga direct naar het reisaanbod.

Zoom op volledig land

Amman

Amman

Ontdek in Amman musea, eeuwenoude ruïnes en imposante woestijnkastelen die stammen uit een ver verleden, van laat Grieks en Romeins tot vroeg Islamitisch.

Petra

Petra

Petra, een wonderbaarlijke combinatie van natuur en architectuur. Deze magische stad is gedeeltelijk uit de rotsen gehakt en bereikbaar via een smalle kloof.

Wadi Rum

Wadi Rum

In het zuidwesten van Jordanië ligt het woestijngebied genaamd Wadi Rum. Een vallei met rotswanden van zandsteen en graniet dat uit 5 hoofd-wadi's bestaat omringd door zandvlaktes.

Aqaba

Aqaba

Ontdek de rode Zee met haar kleurrijke koraalriffen. Ook het woestijngebied en de stad zelf is meer dan een bezoek waard.

Enkele hoogtepunten

Te voet of te paard
Te voet of te paard
leg je de kilometerslange kloof naar het hart van de overweldigende ruïnestad Petra af. Je waant tijdens deze Jordanië groepsreis in een avonturenfilm van ‘Indiana Jones’!
De musea,
De musea,
het Romeinse amfitheater en de citadel in de Jordaanse hoofdstad zijn een bezoek waard.
In de Dode Zee
In de Dode Zee
kun je ontspannen rond dobberen en genieten van je Jordanië rondreis. Laat je van top tot teen insmeren met heilzame modder die langzaam moet drogen in de zon.
De echte bedoeïenen
De echte bedoeïenen
onder ons kunnen tijdens deze groepsreis per dromedaris of jeep de mooiste plekken van Wadi Rum bezoeken. Je overnacht onder de sterrenhemel!
Overal in Jordanië
Overal in Jordanië
vind je theehuizen, waar mannen onder het genot van een waterpijp en een spelletje triktrak de laatste nieuwtjes uitwisselen.
De Rode Zee,
De Rode Zee,
waaraan Aqaba ligt, is beroemd om het prachtige koraalrif en variëteit aan tropische vissen. Dit is je kans om een duikles te nemen!
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Ja ik meld me aan voor de wekelijkse nieuwsbrief

Aanmelden