ReisKnaller, wees er snel bij!
Alternate Text

SUPER ReisKnaller: Maleisië, Borneo – 16 dagen

Sarawak, Sabah & Kuala Lumpur - Reis voor singles

Boek
GROEPSGROOTTE: 12-20 | 16 DAGEN

SUPER ReisKnaller: Maleisië, Borneo – 16 dagen

Maleisisch Borneo heeft veel te bieden voor de avontuurlijke reiziger. Op deze Maleisië rondreis trek je door de jungle (te voet en met de boot) en logeer je een nacht in een longhouse. Met enig geluk sta je oog in oog met orang-oetans en neusapen, spot je neushoornvogels en talloze vlinders, en snorkel je boven tropische vissen en kleurig koraal. Je bezoekt op je Borneo rondreis de deelstaten Sarawak en Sabah en sluit je reis af in de hoofdstad Kuala Lumpur. Je slaapt in hotels (tweepersoonskamer op basis van logies met ontbijt). Tegen meerkosten kun je een eenpersoonskamer bijboeken (in Mongkos en Kinabatangan is een eenpersoonskamer niet mogelijk). ‘Selamat datang’ in Maleisië!

Omdat onze ReisKnallers slechts korte tijd worden aangeboden, is er geen uitgebreid dag tot dag schema beschikbaar. Check voordat je boekt even de voorwaarden van onze speciale ReisKnallers.
BOEK

Bekijk de route

Bezienswaardigheden

Er valt genoeg te beleven in deze prachtige regio. Kies hieronder of op het kaartje hiernaast de highlight waar je meer informatie over wilt hebben. Lees de informatie aandachtig door en ga direct naar het reisaanbod.

Zoom op volledig land

Kuching

Kuching

Kuching, ook wel 'de stad van de katten', is een relaxte stad met sfeervolle Chinese straatjes. Breng een bezoekje aan het mooie Sarawak Museum of Fort Margherita. |Maleisie

Bako NP

Bako NP

Bako is het oudste en tevens kleinste Nationale Park van Sarawak. Er zijn korte en lange wandelroutes uitgestippeld die je op de mooiste plekjes van het schiereiland brengen. |Maleisie

Kampung Mongkos

Kota Kinabalu

Kota Kinabalu

Het kloppend hart van Kota Kinabalu is de Centrale Markt. Op deze enorme markt kun je echt van alles kopen, van porseleinen theekopjes en inheemse medicijnen tot zeldzame orchideeën en kleurrijke stoffen. |Maleisie

Kinabalu Nationaal Park

Sepilok

Sepilok

Een bezoek aan Sepilok is zeker de moeite waard, hier is namelijk het Orang Utan Rehabilitation Centre te vinden. |Maleisie

Kinabatangan

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur

In Kuala Lumpur vind je bekende Petronas Towers en grote shoppingmalls. In Chinatown kun je lekker eten en op jacht gaan naar koopjes. |Maleisie

Enkele hoogtepunten

In het Orang-oetan centrum
In het Orang-oetan centrum
van Sepilok worden mensapen voorbereid op terugkeer naar hun natuurlijke leefomgeving. Je hebt de unieke kans om de roodharige orang-oetans van redelijk dichtbij te bewonderen.
Op de Kinabatangan rivier ga je
Op de Kinabatangan rivier ga je
op zoek naar tropisch 'wildlife'. Met enig geluk spot je vanaf de boot dieren als de pygmee olifant, families neusapen, krokodillen, varanen en vogels als neushoornvogels en ijsvogels.
Voor de kust van Kota Kinabalu
Voor de kust van Kota Kinabalu
ligt in het Tunku Abdul Rahman Marine Park, een beschermd koraalrif waar je prachtig kunt snorkelen. De nabijgelegen eilandjes voor de kust hebben mooie zandstranden.
In het Bako Nationaal Park
In het Bako Nationaal Park
tref je kuststroken met zandbaaien, grillige rotsformaties en steile kliffen, watervallen, jungle en mangrove. Bako is een paradijs voor wandel- en dierenliefhebbers!
Tijd voor avontuur in de jungle!
Tijd voor avontuur in de jungle!
Je maakt vanaf je longhouse in Mongkos een wandeling, die je vast enige zweetdruppels gaat kosten. Vanaf een bergtop heb je een geweldig panorama over de jungle en het Indonesische deel van Borneo.
Ontdek steden als Kuching, Kuala Lumpur
Ontdek steden als Kuching, Kuala Lumpur
en Kota Kinabalu. Naast bezienswaardigheden als een Kattenmuseum of de Petronas Towers is er een scala aan restaurants. Maleisisch, Indiaas, Thais of toch iets anders eten? De keuze is reuze!
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Ja ik meld me aan voor de wekelijkse nieuwsbrief

Aanmelden