Alternate Text

Groepsreis Maya route

Tempels in het oerwoud - Reis voor singles

Boek v.a.   € 1 999,-
GROEPSGROOTTE: 4-24 | 23 DAGEN

Groepsreis Maya route

Hieronder vind je een overzicht met de dag-tot-dag beschrijving van deze Groepsreis Maya route

Eventuele verlengingen van deze rondreis kun je onderaan het dagprogramma vinden.

Bezienswaardigheden

Er valt genoeg te beleven in deze prachtige regio. Kies hieronder of op het kaartje hiernaast de highlight waar je meer informatie over wilt hebben. Lees de informatie aandachtig door en ga direct naar het reisaanbod.

Zoom op volledig land

Cancun

Cancun

Cancun heeft één van de mooiste stranden van de wereld. Relaxen en zwemmen bij Cancun is dan ook zeker de moeite waard. |Mexico

Merida

Merida

Merida, ook wel de 'witte stad', vanwege de kalksteen gebouwen en de overwegend witte klederdracht. In deze stad beleefde de cultuur van de Maya's haar bloeitijd. |Mexico

Palenque

Palenque

Palenque, staat bekend om zijn prachtige landschap en mooie bouwwerken. Breng een bezoek aan het ruïnecomplex van Palenque. |Mexico

San Christobal de las Casas

San Christobal de las Casas

San Christobal de las Casas, gelegen in een 20kilometer diepe prachtige kloof, is magische plaats die muzikanten, schilders, schrijvers, zilversmeden, studenten en mensenrechtenactivisten aantrekt. |Mexico

Panajachel

Panajachel

Panajachel is gelegen aan het grootste meer van Guatemala: Lago de Atitlán. |Guatemala

Antigua

Antigua

Antigua is een prachtig oudkoloniaal stadje. Het centrum van Antigua staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco. |Guatemala

Copán

Copán

Het Maya-complex Copán is vooral interessant vanwege zijn verfijnde kunst. Deze voormalige Maya stad was ooit heel groot, maar nog steeds is veel door de jungle verborgen. Het meest interessante aan Copán zijn de stèles: de drie meter hoge afbeeldingen in steen zijn uniek in hun soort.

Rio Dulce

Rio Dulce

Rio Dulce is een prachtige rivier, met sierlijke vogels, hoge kliffen en vol met weelderige flora. |Guatemala

Flores

Flores

Breng een bezoekje aan Flores, het eiland middenin het meer van Petén. |Guatemala

Caye Caulker

Playa del Carmen

Playa del Carmen

Playa del Carmen, gezellige badplaats met azuurblauwe zee. Een echte aanrader: ga duiken bij het eiland Cozumel, Jacques Cousteau noemde de onderwaterwereld hier ooit één van de top 5 duikbestemmingen. |Mexico

Dag tot dag beschrijving

Vervoer Route Overnachting
1 Bus, Vliegtuig Amsterdam - Cancún (Mexico) Cancún
2 Openbaar vervoer Cancún - excursie Chichén Itzá - Mérida Mérida
3 Openbaar vervoer Mérida - Palenque Palenque
4 Palenque Palenque
5 Openbaar vervoer Palenque - San Cristóbal de las Casas San Cristóbal de las Casas
6 San Cristóbal de las Casas San Cristóbal de las Casas
7 San Cristóbal de las Casas San Cristóbal de las Casas
8 Bus San Cristóbal de las Casas - Panajachel (Guatemala) Panajachel
9 Panajachel Panajachel
10 Bus Panajachel - Antigua via Chichicastenango Antigua
11 Antigua Antigua
12 Bus Antigua - Copán (Honduras) Copán
13 Copán Copán
14 Bus Copán - Río Dulce (Guatemala) Río Dulce
15 Bus Río Dulce - Flores Flores
16 Flores/ Excursie Tikal Flores
17 Boot, Bus Flores - Caye Caulker (Belize) Caye Caulker
18 Caye Caulker Caye Caulker
19 Bus, Ferry Caye Caulker - Playa del Carmen (Mexico) Playa del Carmen
20 Playa del Carmen Playa del Carmen
21 Playa del Carmen Playa del Carmen
22 Vliegtuig Playa del Carmen - Vertrek Cancún Vliegtuig
23 Vliegtuig Aankomst Amsterdam Amsterdam

1
23
5
12
22
35
9
5
14
17
24
1
2
10
0
0
0
3
0
215
349
316
4

Dag 1: Amsterdam - Cancún (Mexico)

Vandaag begint je rondreis door Mexico, Guatemala, Honduras en Belize. Je reist na aankomst naar je centraal gelegen hotel in Cancún.

Dag 2: Cancún - excursie Chichén Itzá - Mérida

Je bezoekt onderweg naar Mérida één van de best bewaarde Mayasteden van het land; Chichén Itzá (entreegeld niet inbegrepen). De stad werd in de 6de eeuw na Chr. gesticht en in de 11de eeuw veroverd door de Tolteken, een volk uit Centraal-Mexico. De invloed van de Tolteken is duidelijk zichtbaar in de architectuur. De belangrijkste piramide is ‘El Castillo’, een fenomeen voor wie geïnteresseerd is in astrologie.

Na het bezoek aan Chichén Itzá reis je per openbare bus verder naar Mérida, één van de oudste koloniale steden van Latijns-Amerika. De stad heeft schitterende monumenten, zoals de 16de eeuwse kathedraal en een aantal paleizen. Hier kun je de écht Mexicaanse sfeer proeven op de overdekte markt en rond het ‘zócalo’, het centrale plein van de stad. Het enthousiasme voor muziek is opvallend: marimbamuzikanten, straatorkestjes en folkloristische dansvoorstellingen vullen de straten en parken, ook 's avonds. Je overnacht in een goed hotel, dicht bij het centrum.

Dag 3: Mérida - Palenque

Je reist door per 1e klas bus naar het plaatsje Palenque (reisduur ongeveer 9 uur). Het hotel waar je slaapt heeft een zwembad. Palenque is een rommelig dorp, met een typisch Mexicaanse sfeer.

* Bijzondere duurzame projecten

Shoestring ondersteunt een tiental kleinschalige ontwikkelingsprojecten met een jaarlijkse financiële bijdrage. Deze projecten worden geselecteerd door onze lokale agenten. Zo ondersteunen wij bijvoorbeeld een school, een weeshuis en een natuurbeschermingsproject. Onze lokale agenten zorgen er voor dat onze en jullie bijdrage 100% ten goede komt aan deze projecten. Lees meer

Dag 4: Palenque

Door haar schitterende ligging in de jungle, aan de voet van de Sierra Madre bergketen, krijgt het gelijknamige Mayacomplex een magische uitstraling. Het is één van de belangrijkste archeologische vondsten van de nieuwe wereld en in uitstekende staat teruggebracht. De stad was ooit prachtig rood en wit geschilderd. Tot op heden is nog maar een fractie van alle gebouwen opgegraven en gerenoveerd. In het aangrenzende regenwoud vind je nog talloze structuren die compleet zijn overwoekerd door de jungle.

Wie wil kan 's middags een optionele excursie maken naar Misol Ha, een 35-meter hoge waterval.l

Dag 5: Palenque - San Cristóbal de las Casas

Je vervolgt je rondreis door Mexico de bergen in, naar het prachtig gelegen koloniale stadje San Cristóbal de las Casas (geschatte reistijd zonder stops is 8 à 9 uur), dat wordt omringd door tal van fascinerende dorpen van de Tzotzil- , Tzeltzal- en Tzojolabal-Indianen. De indianen uit deze dorpen komen naar de stad om op de markt hun kleurrijke geweven producten te verkopen. Hier kun je dus een mooi handgemaakt souvenir bemachtigen!

Het is zeker niet overdreven om één van de twee dagen die je hier verblijft uit te trekken voor het bezichtigen van San Cristóbal de las Casas zelf, een stadje met tal van sfeervolle restaurants, koffietentjes en levendige bars.

Dag 6: San Cristóbal de las Casas


Hoe groen kun je gaan? TIP


Wie wil kan vandaag een aantal omliggende dorpjes bezoeken, zoals San Juan Chamula en Zinacantán. San Juan Chamula is een klein dorpje met een opvallende witte kerk waarvan de ingang rijkelijk is beschilderd. Binnen is de grond bezaaid met dennennaalden en tussen de rijen kaarsen door zie je de lokale bevolking geknield voor heiligenbeelden allerlei rituelen uitvoeren. Kaarsen, coca cola en soms kippen worden gebruikt bij de nog steeds voortlevende rituelen. 
In het dorpje Zinacantán onderscheiden de mannen zich van andere mannen uit de omgeving door hun typische klederdracht, rood met wit gestreepte tunieken en platte, ronde, rieten hoeden met fleurige linten. Tegenwoordig wordt deze kleding voornamelijk nog tijdens feestdagen gedragen. Het is in beide dorpen op een aantal plaatsen verboden om foto's te maken, je reisbegeleider zal je hier meer over vertellen.

Dag 7: San Cristóbal de las Casas

Nabij San Cristóbal de las Casas ligt de Cañon del Sumidero, een prachtige hoge kloof. Tijdens een facultatieve excursie vaar je over de Río Grijalva langs watervallen en steile rotswanden die soms tot een kilometer oprijzen uit het water. Je vindt hier vele vogels zoals pelikanen, aalscholvers, reigers, ijsvogels en gieren. Vaak zie je krokodillen die liggen te bakken in de zon. Slingeraapjes bevolken de bomen die op de rotswanden groeien.

Hoe groen kun je gaan? TIP

Wie geïnteresseerd is in de indianen van het Lacandón-regenwoud moet zeker een bezoek brengen aan Na Bolom, eens het huis van de Deense archeoloog Frans Blom en zijn vrouw. Het huis is nu een museum en bezit een waardevolle collectie foto's, archeologische vondsten en boeken. Het is tevens een toevluchtsoord voor de indianen uit het Lacandón-regenwoud. Er worden dagelijks tours gegeven op gezette tijden waarbij informatie wordt gegeven over de geschiedenis en de huidige manier van leven van deze bevolkingsgroep.

Dag 8: San Cristóbal de las Casas - Panajachel (Guatemala)

Je reist met openbaar vervoer door naar de Guatemalteekse grens, waar landschap, mensen en huizen ineens drastisch veranderen. In Guatemala heb je de beschikking over een eigen bus. De geschatte reistijd (inclusief grensformaliteiten) voor vandaag is 10 uur.

Guatemala is één van de mooiste landen van Midden-Amerika, met spectaculaire vulkanen, dichte jungle en een schitterend geklede bevolking. Op de markten in het hoogland zie je eigenlijk alleen de inheemse Mayabevolking. Je reist door naar het meer van Atitlán, waar aan de overkant drie vulkanen oprijzen. Panajachel is het plaatsje van waaruit je de dorpen aan het meer kunt gaan bekijken. Je overnacht hier in een hotel niet ver van het meer.

Dag 9: Panajachel

Vrije dag. Met de boot kun je het meer oversteken naar de dorpjes San Pedro, aan de voet van de gelijknamige vulkaan, en Santiago de Atitlán. In Santiago vind je het afgodsbeeld Maximón, die waarschijnlijk een mix vertegenwoordigt van oude Mayagoden, de veroveraar Pedro de Alvarado en Judas.

In de dorpen wonen Maya-indianen, die elk hun eigen klederdracht, cultuur en taal hebben. Panajachel is het grootste dorp, waar je 's avonds lekker uit eten kunt gaan, of één van de gezellige barretjes kunt bezoeken.

Dag 10: Panajachel - Antigua via Chichicastenango

Op weg naar Antigua bezoek je de beroemde markt van Chichicastenango, die twee keer per week (donderdag en zondag) wordt gehouden. Van heinde en verre komen de Quiché-indianen te voet en op vrachtwagens naar deze markt om vee, bloemen, gewassen, fruit, ’huipiles’ (kleurrijke blouses) en houten maskers te verhandelen. De Santo Tomas-kerk mag je alleen binnen via een zijingang. Er heerst een mystieke sfeer door de vele brandende kaarsen en bloembladeren die op de vloer zijn gestrooid als offer aan goden en voorouders. Ook het immense Campo Santo-kerkhof, gelegen aan de rand van het dorp, met zijn in vele kleuren geverfde grafstenen en graftombes is een bezoek waard. Je rijdt door naar Antigua, de voormalige hoofdstad van Guatemala. De stad is in het verleden vaak door aardbevingen getroffen waarna de regering besloot een nieuwe hoofdstad te bouwen, Guatemala City. Antigua behoort tot een van de meest sfeervolle en koloniale plaatsen in Midden-Amerika.

* Wist je dat... Shoestring de CO2 uitstoot van al haar reizen standaard compenseert?

Wij zijn de eerste grote reisorganisatie die vanaf 1 januari 2016 de CO2-uitstoot van al onze reizen volledig compenseert. Shoestring maakt jouw vlucht én reis ter plaatse klimaatneutraal! In samenwerking met FairClimateFund steunen wij het Basa Magogo project in Zuid-Afrika. Zo willen wij onze verantwoordelijkheid nemen en bijdragen aan een duurzame wereld! Lees meer

Dag 11: Antigua

Antigua staat vol prachtige koloniale gebouwen. De meeste kerken zijn fraai gedecoreerd zoals 'La Merced' en 'San Francisco'. Andere kerken en gebouwen zijn door de talrijke aardbevingen veranderd in ruïnes. Je kunt overal heerlijk ronddwalen. Antigua is verder de bakermat van de jade-industrie en een bezoek aan een van de jadefabriekjes is zeker de moeite waard. Hier zijn de kostbare stenen in allerlei kleurschakeringen, van groen tot grijs en van zwart tot goud, te bewonderen. Op adem komen doe je in één van de restaurantjes of cafeetjes met prachtige binnentuinen.Hoe groen kun je gaan? TIP

Wie meer van avontuur houdt, kan één van de vulkanen die Antigua omringen beklimmen. De tocht naar de Pacaya-vulkaan die vroeg in de ochtend start is goed te doen (je bent rond 13.00 terug in Antigua). Eventueel zijn paarden te huur. De vulkaan is nog steeds actief en mogelijk zie je de kokende lavastromen die uit de kegel omhoog worden gestuwd. In ieder geval kun je de hitte in de gestolde lava nog goed voelen. Het uitzicht is bij helder weer overrompelend.

Dag 12: Antigua - Copán (Honduras)

Je steekt de grens met Honduras over voor een bezoek aan Copán (geschatte reistijd zonder stops vandaag is 6 à 7 uur), dat gelegen is in een vallei temidden van een prachtig heuvellandschap. Je vindt hier veel tabaksplantages. Je verblijft in het leuke dorpje Copán Ruínas vlakbij de ruïnes met dezelfde naam.

Dag 13: Copán

Het grandioze Mayacomplex Copán staat vooral bekend om zijn fraai bewerkte 'stellae'; bewerkte kolommen van steen. Bijzonder is de ‘Trap der Hiëroglyfen’. In 63 treden is de langste Mayatekst gehouwen die ooit teruggevonden is. Tot op de dag van vandaag zijn de hiëroglyfen nog niet compleet ontcijferd. In het nabijgelegen museum vind je een replica op ware grootte van een binnentempel, zoals die er in een ver verleden uit moet hebben gezien.

´s Middags kun je optioneel een mooie tocht te paard maken door de omgeving, of een bezoek brengen aan de warmwaterbronnen in de buurt.

Dag 14: Copán - Río Dulce (Guatemala)

Je gaat weer terug naar Guatemala en reist af naar het tropische gedeelte rond de Río Dulce, in de warme en vruchtbare kuststrook (geschatte reistijd zonder stops vandaag is 4 uur).

Je verblijft hier in een eenvoudige ‘hacienda’ met houten cabañas (hutjes, met gedeeld sanitair) langs de Río Dulce. Er is een zwembad aanwezig. Vanaf de ‘hacienda’ kun je begeleidt door een gids een wandeling maken door de jungle.

Dag 15: Río Dulce - Flores

Vrije ochtend. 's Morgens kun je deelnemen aan een optionele excursie naar Lívingston. Hierbij vaar je de Río Dulce af, richting de Caribische kust. Onderweg navigeert de boot tussen hoge rotskliffen die begroeid zijn met tropische woudreuzen. Bij de monding wordt gestopt in Lívingston, een Creools vissersplaatsje, waar de Garifuna's wonen, een bevolkingsgroep die oorspronkelijk uit Afrika komt. Overal zie je mensen op straat rondhangen terwijl de ritmische Afro-beatmuziek door de straatjes schalt. Is dit ook Guatemala? Je kunt in Livingston lunchen; de beroemde ‘tapado’ (visstoofschotel) moet je geproefd hebben!

Na deze optionele excursie reis je door naar Flores (geschatte reistijd zonder stops vandaag is 3 uur). Dit toeristische plaatsje ligt in de buurt van de grootste jungle van Midden-Amerika, op een schiereiland midden in het meer Petén Itzá, waar je een boottochtje op kunt maken.

Je slaapt 2 nachten in een hotel dicht bij het water.

Dag 16: Flores/ Excursie Tikal

Vrije dag. Liefhebbers kunnen 's ochtends vroeg optioneel naar het 60 km. dieper in de jungle gelegen Mayacomplex van Tikal, de laatste en misschien wel mooiste van de oude Mayasteden die je kunt bezoeken tijdens deze rondreis (vervoer naar Tikal is inbegrepen, het entreegeld niet). Je bezichtigt tempels, paleizen, offerplaatsen en een vijftal grote piramides. De beklimming van Templo IV en het uitzicht vanaf de top zullen je perplex doen staan. De piramide rijst hoog boven het oerwoud uit en het uitzicht is werkelijk adembenemend. Overal zie je de toppen van andere piramides uit het oerwoud boven de boomtoppen uitsteken en in de verte hoor je het kabaal van de brulapen.

Tikal is niet alleen interessant om zijn archeologische rijkdom, maar ook om de flora en fauna. Je vindt er brulapen, neusbeertjes, toekans, kolibries en andere vogelsoorten zoals trogons, familie van de zeldzame groen en rood gevederde quetzal.

Dag 17: Flores - Caye Caulker (Belize)

Je steekt de grens met Belize over en komt via een korte speedboottocht over zee terecht op Caye Caulker (geschatte reistijd zonder stops is 6 uur, inclusief 40 minuten boottocht), een koraaleiland dat onderdeel uitmaakt van een 200 km. lang barrièrerif voor de kust. Het eiland is ca. 7 kilometer lang en slechts 600 meter breed op het breedste punt en kenmerkt zich door de typische Caribische ontspannen sfeer. Er groeien veel mangrovebossen langs de kust.

Dag 18: Caye Caulker

Je kunt vandaag gaan snorkelen of duiken op het schitterende rif of heerlijk relaxen in het gezelschap van een goed boek in de schaduw van een palmboom. Of je kunt een excursie boeken om op zoek te gaan naar zeekoeien! 's Avonds neem je natuurlijk een heerlijke piña colada (of iets anders) in één van de barretjes aan het strand.

* Wat kun jij doen?

Duurzaam reizen is rekening houden met mensen, natuur en cultuur zodat onze reizen ook in de toekomst verantwoord uitgevoerd kunnen worden. Shoestring compenseert al de CO2-uitstoot van je reis maar ook jij kunt ter plaatse het verschil maken. Shoestring geeft je daarom 10 tips voor op reis. Lees meer

Dag 19: Caye Caulker - Playa del Carmen (Mexico)

Een lange reisdag vandaag. Vanuit Caye Caulker neem je 's ochtends vroeg de ferry terug naar Belize City. Daarvandaan reis je naar de grens met Mexico, waar je een stukje door niemandsland moet lopen naar de Mexicaanse kant van de grens. Na alle grensformaliteiten neem je de openbare bus naar Playa del Carmen, waar je aan het eind van de middag aankomt.  

Playa del Carmen heeft een schitterend strand en is een heerlijke plek om uit te rusten van deze reis door vier landen. Je slaapt hier in een eenvoudig hotel, vijf minuten lopen van strand en centrum.

Dag 20: Playa del Carmen

De reis wordt afgesloten met nog twee vrije dagen in Playa del Carmen, waar je heerlijk kunt bijkomen aan het strand, gelegen aan de mooie blauwe Caribische zee. 's Avonds kun je hier gezellig eten in één van de vele restaurants en dansen in een bar op het strand.

In ‘Playa’ is genoeg te beleven aan water- en strandsport. Met de veerboot kun je eventueel naar het tegenover Playa del Carmen gelegen eilandje Cozumel. Een documentaire van de bekende onderwater filmer Jacques Cousteau maakte Cozumel op slag beroemd. Het meet 48 bij 10 km en heeft één stad, San Miguel. Maak hier kennis met het een na grootste koraalrif ter wereld tijdens het duiken of snorkelen en geniet van de tropische vissen en het koraal in alle kleuren van de regenboog.

Dag 21: Playa del Carmen

Een aanrader voor natuurliefhebbers is een optionele excursie naar Rio Lagartos, een gebied van kreken en mangrovebossen. Krokodillen en vogels zijn hier de grootste bezienswaardigheid. Roze flamingo’s, grote pelikanen en tal van andere watervogels maken het een gebied een walhalla voor vogelaars.

Wie nog voldoende energie heeft kan ook facultatief een excursie ondernemen naar de Mayaruïnes van Tulum, prachtig gelegen bovenop een rots met een fantastisch uitzicht op de azuurblauwe zee.

Dag 22: Playa del Carmen - Vertrek Cancún

Afhankelijk van de vluchttijd, reis je in de (vroege) ochtend in een klein uur naar het vliegveld van Cancún voor de terugreis naar Nederland.

Dag 23: Aankomst Amsterdam

Aankomst in Nederland, hier eindigt je prachtige rondreis door Mexico, Guatemala, Belize en Honduras

De genoemde reisduur is steeds bij benadering.

FESTIVALREIZEN MEXICO EN GUATEMALA
Op de reis met vertrekdatum 27 oktober 2018 maak je de Dia de los Muertos in Mexico mee
Op de reis met vertrekdatum 9 april 2019 maak je de Semana Santa in Guatemala mee.
Op de reis met vertrekdatum 27 oktober 2019 maak je de Dia de los Muertos in Mexico mee.

De reisroutes tijdens festivalreizen kunnen worden aangepast. Voor meer informatie over de diverse festivals kun je kijken naar het kopje 'Festivals' onder het tabblad ‘Praktisch’.

Verleng je reis

 • Verlenging Mexico Stad?
  Je kunt er voor kiezen je verblijf in Mexico te verlengen (opgeven bij boeking) met een verblijf in de fascinerende hoofdstad: Mexico Stad.

  De huidige hoofdstad van Mexico is in 1521 door de Spanjaarden gebouwd op de voormalige Azteekse hoofdstad. De paleizen en bouwwerken, opgetrokken in koloniale stijl, hebben hun glorie weten te behouden. Mexico-stad kent vele tegenstellingen, die je terugvindt in het verschil tussen het drukke leven op pleinen en de brede lanen, en de stilte die je vindt in de kleine straatjes en de parken. Breng zeker een bezoekje aan de Zócalo, het centrale plein van de stad, en aan het Paleis der Schone Kunsten. In laatstgenoemd museum hangt veel werk van de beroemde Mexicaanse schilder Diego Rivera. Ook het Antropologisch Museum is zeker de moeite waard.

  Deze 3-daagse verlenging kun je zowel voor- als achteraf aan je reis boeken. Transfers ('shared service') van en naar de luchthaven en de 2 hotelovernachtingen in een centraal gelegen middenklasse hotel zijn inclusief in de reissom. Evenals een excursie naar het nabijgelegen Teotihuacan:
  "Teotihuacan, ’De stad der goden’ ligt zo’n 50 kilometer buiten de Mexico Stad. De Piramides van de Zon en de Maan zijn wereldberoemd. Volgens de legende stortte de god Quetzalóatl zich van de Piramide van de Zon in een vuurzee en transformeerde zich daarna in een gevederde slang. Wie weet kun je dan nog even stoppen bij de Basiliek van Guadelupe. Dit oude pelgrimsoord waar in 1531 de Heilige Maagd verschenen is aan de indiaan Juan Diego, zoals de legende zegt, wordt ook tegenwoordig nog bezocht door vele gelovigen."

  Geef bij boeking aan of je de reis wilt verlengen. Je kunt dit aangeven door het vakje verlengingen aan te vinken in het boekingsformulier.Vervolgens kan je bij de vrije opmerkingen (in stap 5 van het boekingsformulier) aangeven of je de verlenging voor of na de reis wilt boeken.

  Verkoopprijs 3-daagse verlenging Mexico Stad voor 2 personen: 165 euro per persoon op basis van een tweepersoonskamer.
  Een verlenging op basis van een eenpersoonskamer is 275 euro.


  Aangezien we je terug- of heenvlucht moeten uitstellen en omdat die afwijkt van de reguliere vluchten die wij op deze reis gebruiken kunnen er meerkosten aan verbonden zijn. Na ontvangst van je boeking nemen we contact met je op over de exacte kosten.
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Ja ik meld me aan voor de wekelijkse nieuwsbrief

Aanmelden