Alternate Text

Groepsreis Nepal: Mini-Annapurna Circuit

Annapurna Circuit in 2 weken - Reis voor singles

Boek v.a.   € 1 699,-
GROEPSGROOTTE: 2-24 | 16 DAGEN

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,7
12 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding: 9,4
Prijs/kwaliteit: 8,7
Accommodatie: 7,0
Transport: 8,3
Vertrekdatum: 29/04/2018
Beoordeling: 8
Ingrid :
Aanrader voor wie van wandelen houdt, een unieke ervaring om op de top aan te komen. Houdt wel rekening met wat primitieve omstandigheden en je ziet een mooi stukje Nepal. Daarnaast is er rondom de wandeling genoeg tijd voor relaxen of te winkelen op de vrije dagen. Iets ondenemen kan ook dus voor Ieper wat wils.
Vertrekdatum: 25/03/2018
Beoordeling: 9
Reiziger :
Een perfect reis binnen 16 dagen. Veel beleefd en gezien. Wat een prachtig en ontzettend mooie bergte gebied. Een goed reisbegeleider maakt het kompleet. Prijs kwaliteit verhouding heel goed! Aanrader.
Vertrekdatum: 06/10/2017
Beoordeling: 9
Reiziger :
Geweldige reis, ideale manier om in beperkte tijd een prachtige Himalaya-ervaring te beleven, perfecte locale begeleiding.
Vertrekdatum: 29/09/2017
Beoordeling: 9
Ron :
Ik heb een heerlijke vakantie gehad. Ontspanning door inspanning. De gidsen zorgden voor een relaxte hike, regelden alles en gaven onderweg veel informatie over het land en de gebruiken. Kortom: perfect.
Vertrekdatum: 29/09/2017
Beoordeling: 8
Jorbert :
Een geweldige reis! Voor mij was het de eerste keer Nepal en ik ga zeker nog eens terug. De gelopen trekking is door een geweldig natuurgebied langs enorm hoge bergtoppen. Er zit ook zeker uitdaging in door de hoogte waar je heen loopt. De mensen in Nepal zijn zeer vriendelijk en de plaatselijke gidsen doen er alles aan om het je naar je zin te maken.
Vertrekdatum: 29/09/2017
Beoordeling: 8
maarten :
Voor de 4de maal de de Annapurna rond geweest en ditmaal de mini trekking. De dag van de passage van de pas is letterlijk en figuurlijk het hoogte punt van de reis en is adembenemend. De twee korte vliegreizen van Jomson, via Pokhara naar Kathmandu is een leuke ervaring. Hotels in Kathmandu en Pokhara zijn dik in orde. Onderweg slaap je in eenvoudige accommodaties. Over het algemeen goed te noemen. Toch is het Annapurna circuit zijn glans aan het verliezen! Dit komt vooral door de weg die van Besishahar naar Manang loopt en waar je regelmatig gebruik van maakt. Veel auto's maar vooral motoren. Na de pas begint vanaf Muktinath wederom de weg die gedeeltelijk zelfs geasfalteerd is! Toch valt er nog genoeg te genieten onderweg! Maar wees wel snel met deze trekking voordat het wordt opgeslokt door gemotoriseerd verkeer!
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Ja ik meld me aan voor de wekelijkse nieuwsbrief

Aanmelden