Alternate Text

Groepsreis Sri Lanka

Tocht over een paradijselijk eiland - Reis voor singles

Boek v.a.   € 1 599,-
GROEPSGROOTTE: 4-24 | 21 DAGEN

Groepsreis Sri Lanka

Hieronder vind je een overzicht met de dag-tot-dag beschrijving van deze Groepsreis Sri Lanka

Eventuele verlengingen van deze rondreis kun je onderaan het dagprogramma vinden.

Bezienswaardigheden

Er valt genoeg te beleven in deze prachtige regio. Kies hieronder of op het kaartje hiernaast de highlight waar je meer informatie over wilt hebben. Lees de informatie aandachtig door en ga direct naar het reisaanbod.

Zoom op volledig land

Negombo

Negombo

Zie de Hollandse invloeden terug bij het Nederlandse fort en maak een boottochtje door de "Dutch Canals"

Chilaw

Chilaw

Anuradhapura

Anuradhapura

Anuradhapura, een heilige stad voor het boeddhisme is zeker een bezoekje waard! |Sri Lanka

Jaffna

Jaffna

Jaffna ligt aan de mooie Jaffna Lagune met een prachtige natuur en een unieke koloniale gebouwen. De Nallur Kandaswamy-tempel is één van de belangrijkste hindoeïstische tempels van Sri Lanka. Geniet van het strand van Casuarine Beach, op het schiereiland Karaitivu of bezoek het oude Portugese Fort Jaffna.

Pollonaruwa

Pollonaruwa

Een bezoek aan de ruïnes van de koningsstad Polonnaruwa zijn zeker de moeite waard. Je kunt de stad ook per fiest bezoeken. |Sri Lanka

Kandy

Kandy

Bezoek de culturele hoofdstad van Sri Lanka. Bewonder samen met pelgrims de Tempel van de Tand.|Sri Lanka

Nuwara Eliya

Nuwara Eliya

Waan je in het oude Engeland. Bezoek de theeplantages. |Sri Lanka

Bandarawela

Bandarawela

Neem de boemeltrein door de theeplantages. |Sri Lanka

Udawalawe Nationaal Park

Udawalawe Nationaal Park

Maak een jeepsafari door Udawalawe Nationaal Park en sta versteld van de vele verschillende prachtige dieren en verschillende landschappen die je er ziet! |Sri Lanka

Tissamaharama

Tissamaharama

Tissamaharama ligt vlakbij het Yala NP en bij Kataragama, wat een belangrijke pelgrimsplaats is voor zowel moslims, hindoestanen als boeddhisten. |Sri Lanka

Hikkaduwa

Hikkaduwa

De kuststrook bij Hikkaduwa is bekend om zijn koraalrif. Je kunt hier van november tot mei volop duiken en snorkelen! |Sri Lanka

Dag tot dag beschrijving

Vervoer Route Overnachting
1 Vliegtuig Amsterdam – Colombo Vliegtuig
2 Bus Aankomst Colombo – Chilaw Chilaw
3 Bus Chilaw – Wilpattu Nationaal Park – Anuradhapura Anuradhapura
4 Bus Anuradhapura – Jaffna Jaffna
5 Jaffna Jaffna
6 Bus Jaffna – Anuradhapura Anuradhapura
7 Bus Anuradhapura – Mihintale – Polonnaruwa Polonnaruwa
8 Bus Polonnaruwa / Excursie Polonnaruwa Polonnaruwa
9 Bus Polonnaruwa – Sigiriya – Dambulla – Kandy Kandy
10 Kandy / Excursies Tempel van de Tand & Kandydansers Kandy
11 Bus Kandy – Nuwara Eliya / Excursie Theefabriek Nuwara Eliya
12 Bus, Trein Nuwara Eliya / Excursie Horton Plains – Bandarawella Bandarawella
13 Bandarawella / Excursie ‘Village Trek’ Bandarawella
14 Bus Bandarawela – Olifantenopvangcentrum – Udawalawe / Excursie Udawalawe Nationaal Park Udawalawe Camp
15 Bus Udawalawe – Tissamaharama / Excursie Kataragama Tissamaharama
16 Tissamaharama / Excursie Yala Nationaal Park Tissamaharama
17 Bus Tissamaharama – Hikkaduwa / Excursie Galle Hikkaduwa
18 Hikkaduwa Hikkaduwa
19 Bus Hikkaduwa – Colombo – Negombo Negombo
20 Negombo / Excursie ‘Dutch Channels’ Negombo
21 Bus, Vliegtuig Vertrek Negombo – Aankomst Amsterdam Aankomst Amsterdam

1
19
5
12
21
34
8
4
14
17
24
1
1
9
0
0
0
2
0
192
322
291
4

Dag 1: Amsterdam – Colombo

Je Sri Lanka rondreis begint met een vlucht van Amsterdam naar Colombo. De volgende dag land je op het tropische eiland, waar je rondreis Sri Lanka van start gaat.

Vanaf het vliegveld rijd je naar het plaatsje Chilaw in het Sri Lankaanse district Puttalam. Onderweg maak je kennis met de verkeersdrukte: fietsers, brommers, voetgangers, gammele autobussen, ossenkarren, alles door elkaar. Verkeersdiscipline lijkt in Sri Lanka een onbekend begrip.

Dag 2: Aankomst Colombo – Chilaw

Chilaw is ideaal om in alle rust aan de tropen te wennen. Je kunt lekker ontspannen aan het strand of bij het hotelzwembad. Natuurlijk kun je ook het stadje Chilaw bekijken. Het centrum met zijn markt ligt op circa vijf kilometer vanaf het hotel en is met de taxi of het openbaar vervoer goed te bereiken.

Dag 3: Chilaw – Wilpattu Nationaal Park – Anuradhapura

Hoe groen kun je gaan? TIP

Je verlaat de kust en rijdt naar het Wilpattu Nationaal Park, dat recentelijk weer voor bezoekers geopend is. Je kunt een optionele jeepsafari maken door dit grootste nationale park van Sri Lanka. Het park staat bekend om haar vele meertjes en rijkdom aan dieren: 31 verschillende zoogdieren waaronder waterbuffels, olifanten, lippenberen en luipaarden, tal van reptielen zoals tijgerpythons, moeraskrokodillen, Indiase cobra’s, schildpadden en Bengaalse varanen, en meer dan 200 soorten vogels. Hier is de kans groot dat je een luipaard kan spot! 

Wie niet op safari wil kan even ontspannen bij het nabijgelegen ‘Leopard Den hotel’. De rit gaat verder naar Anuradhapura, waar je verblijft in een hotel met zwembad.

* Bijzondere duurzame projecten

Shoestring ondersteunt een tiental kleinschalige ontwikkelingsprojecten met een jaarlijkse financiële bijdrage. Deze projecten worden geselecteerd door onze lokale agenten. Zo ondersteunen wij bijvoorbeeld een school, een weeshuis en een natuurbeschermingsproject. Onze lokale agenten zorgen er voor dat onze en jullie bijdrage 100% ten goede komt aan deze projecten. Lees meer

Dag 4: Anuradhapura – Jaffna

Je vertrekt in noordelijke richting naar Jaffna. Onderweg kom je langs de stad Kilinochchi, ooit het bolwerk van de rebellengroep LTTE. Deze strijders (beter bekend als de Tamil Tijgers) werden in 2009 verslagen door het Sri Lankaanse leger, waardoor deze noordelijke regio (pas recentelijk) weer geopend is voor buitenlandse reizigers. Via de Jaffna Lagoon rijd je de stad binnen. Hier check je in bij je hotel. Neem wat tijd om te relaxen in het hotel of ga er op uit en verken de stad alvast.

Dag 5: Jaffna

In de ochtend ga je op pad om alles wat de omgeving van Jaffna te bieden heeft te gaan bekijken. In de stad zelf vind je tal van schitterende gebouwen, waaronder de bibliotheek, Jaffna Library. Ook de belangrijkste hindoeïstische tempels van Sri Lanka en de meest indrukwekkende tempel in Jaffna, de Nallur Kandaswamy-tempel, zijn zeker een bezichtiging waard. Na de verwoesting door de Portugezen is de tempel een aantal keer herbouwd. In het jaar 1748 hebben de Nederlandse kolonisten de tempel deels herbouwd. Ook in 2011 is nog aan de tempel gewerkt en werd er een nieuwe 30 meter hoge ‘gopuram’ (monumentale poorttoren) bijgebouwd.

Ruim veertig jaar na de bouw door de Portugezen in 1616 hebben de Nederlanders (V.O.C.) Fort Jaffna verovert en uitgebreid. In het fort vind je nog enkele gebouwen uit de tijd van de Hollanders, waaronder de Kruyskerk en het huis van de gouverneur. Van de stad Jaffna naar het strand! Op het schiereiland Karaitivu vind je het beste strand in de omgeving van Jaffna genaamd Casuarine Beach. Anders dan andere stranden op Sri Lanka, zijn er hier geen palmbomen maar casuarinabomen. Wat het strand nog meer onderscheid is dat er bijna geen golven zijn en langzaam afloopt. Je kunt honderden meters ver de zee in lopen. Maar buiten dat is het ook heerlijk zonnen en tot rust komen aan dit rustige strand.

Dag 6: Jaffna – Anuradhapura

Je laat Jaffna achter je en reist naar Anuradhapura. Hier aangekomen is je dag ter eigen besteding. Ga mee op tour door deze eerste hoofdstad van Sri Lanka en ontdek al het moois wat deze stad te bieden heeft (transport per bus is inbegrepen, entreegelden van +/- USD 25 p.p. zijn exclusief) Anuradhapura werd 2000 jaar geleden gezien als de mooiste stad van heel Azië. Hier vind je één van de heiligste bedevaartsoorden voor boeddhisten in de hele wereld. In het centrum tref je een grote bodhiboom, de enige levende loot van de boom waaronder de Boeddha in 544 voor Christus verlicht werd. Daarnaast vind je in deze oude stad ook immense stoepa's en de resten van paleizen die de moeite van een bezoek waard zijn.

Dag 7: Anuradhapura – Mihintale – Polonnaruwa

Na het ontbijt vertrekt de bus naar Mihintale voor een bezoek aan dit belangrijke bedevaartsoord (eventuele entreegelden zijn niet inbegrepen). Hier tref je tal van religieuze gebouwen en monumenten, waaronder een kolossale witte Boeddha, een witte Maha Saya stoepa, en de grote Aradhana Gala-rots.

Je vervolgt de reis naar Polonnaruwa, waar je incheckt bij het hotel met zwembad. Je kunt een optionele jeepsafari maken door Minneriya Nationaal Park of Kaudulla Nationaal Park. Beiden bekend vanwege de verschillende soorten vogels.

Dag 8: Polonnaruwa / Excursie Polonnaruwa

Vandaag heb je de tijd om Polonnaruwa te verkennen. In de ochtend kun je mee voor een tocht door de oude koningsstad (transfer is inbegrepen in de reissom, het entreegeld van +/- USD 25 betaal je zelf ter plekke). In de 10de en 11 de eeuw was deze oude hoofdstad van Sri Lanka de belangrijkste stad van het eiland. Hier liggen tal van bezienswaardigheden verspreid over een ruim gebied, de belangrijkste liggen echter tamelijk dicht bij elkaar. Het is leuk hier een fiets te huren (optioneel) en langs de bezienswaardigheden te gaan, waaronder de grootste dagoba van de stad. Het 55 meter hoge gebouw was vroeger voorzien van een gouden top. De groep van vier sublieme Boeddhabeelden, Gal Vihare, gehouwen uit één stuk graniet, zijn zeker een bezoek waard!

Hoe groen kun je gaan? TIP

Tegen zonsondergang kun je optioneel met de lokale vissers het Parakrama Samudra op, een kunstmatig meer gelegen tussen het Angammedilla Nationaal Park en Polonnaruwa. Geniet van de peddeltocht over het water en de watervogels. Met enig geluk zie je olifanten aan de oever, die hun dorst komen lessen. Het doorgaan van deze excursie is afhankelijk van de waterstand in het meer.

Dag 9: Polonnaruwa – Sigiriya – Dambulla – Kandy

Een dag vol schoons! Je kunt een optioneel bezoek brengen aan het 16 eeuwen oude Rotsfort van Sigiriya (entreegeld van +/- USD 30 p.p. is niet inbegrepen). Aan de voet van deze spectaculaire 'Leeuwenrots' (UNESCO Werelderfgoed) bewaken twee reusachtige leeuwenklauwen de ingang. Alvorens je van het magnifieke uitzicht kan genieten, leidt een trap je omhoog, langs schitterende fresco’s van halfnaakte vrouwen, behangen met sieraden. Ook kun je een bezoek aan oude grottempels van Dambulla brengen. De tientallen zittende, staande en liggende Boeddha's en Bodhisattva’s trekken naast veel bekijks ook een aantal religieuze ceremonies. Na het bestijgen van de stenen trappen opent zich een groots panorama!
Via binnenwegen met schitterende uitzichten op het centrale bergland reis je naar je hotel in Kandy. Onderweg kan er (mits de tijd het toelaat) gestopt worden bij één van de vele specerijenplantages en een houtsnijwerkplaats waar o.a. schitterende beelden en dansmaskers gemaakt worden.

Dag 10: Kandy / Excursies Tempel van de Tand & Kandydansers

Vrije dag. De culturele hoofdstad van Sri Lanka, Kandy, is gelegen in een weelderig tropisch heuvellandschap met tal van bezienswaardigheden. Deze kun je eenvoudig op eigen gelegenheid bezoeken. Breng zeker een bezoek aan de belangrijkste tempel van het land, de Tempel van de Tand waar een tand van Boeddha bewaard wordt. Het is leuk eens een tuktuk te nemen en een bezoek te brengen aan één van de boeddhistische en hindoeïstische tempeltjes of de aangename (deels overdekte) markt waar het heerlijk rondstruinen is. ’s Avonds kun je een traditionele voorstelling bijwonen van de befaamde Kandydansers.

Ga je liever de natuur in? Grenzend aan de Tempel van de Tand ligt het beschermd regenwoud Udawattekele. Ervaar de grote hoeveelheid verschillende vogels tijdens het maken van een wandeling door dit woud. Op 6 km afstand van Kandy kun je één van de mooiste botanische tuinen ter wereld bezoeken. In de beroemde tuinen van Peradeniya vind je op een gebied van zestig hectaren meer dan 4000 soorten planten. Een enorme collectie tropische klimplanten, bomen, bamboe- en palmsoorten, specerijen, orchideeën en andere planten.

* Wist je dat... Shoestring de CO2 uitstoot van al haar reizen standaard compenseert?

Wij zijn de eerste grote reisorganisatie die vanaf 1 januari 2016 de CO2-uitstoot van al onze reizen volledig compenseert. Shoestring maakt jouw vlucht én reis ter plaatse klimaatneutraal! In samenwerking met FairClimateFund steunen wij het Basa Magogo project in Zuid-Afrika. Zo willen wij onze verantwoordelijkheid nemen en bijdragen aan een duurzame wereld! Lees meer

Dag 11: Kandy – Nuwara Eliya / Excursie Theefabriek

Je laat Kandy achter je en vervolgt je groepsreis Sri Lanka naar Nuwara Eliya. Hier ervaar je pas echt dat je in het ‘Land van de Thee’ bent. De wereldwijd gekende Ceylon Tea is afkomstig van deze heuvels en velden. Je ziet theepluksters als kleurige vlinders tussen de struiken aan het werk. Tijdens je rit kun je een stop maken om een bezoek te brengen aan een theeplantage annex theefabriek.

Je eindigt vandaag in een stukje Engeland in de tropen. Nuwara Eliya (ook wel Nurelia genoemd) staat bekend om haar Victoriaanse villa’s, kort gemaaide tuinen vol rozen. Ook haar golfbaan en kunstmatig meer met roeibootjes doen je niet direct beseffen dat je in Sri Lanka bent. Nuwara Eliya is erg geliefd vanwege haar verkoelende temperaturen. ‘s Avonds maak je een tocht door het stadje alvorens je in Nuwara Eliya overnacht.

Dag 12: Nuwara Eliya / Excursie Horton Plains – Bandarawella

Liefhebbers van ruige natuur moeten vroeg uit de veren voor een optionele excursie naar het op ruim 2000 meter hoogte gelegen natuurgebied Horton Plains. Vergeet hiervoor geen warme kleding. Een bezoek aan dit park is een hele ervaring, vol aan gevarieerde flora en fauna, de Bakers waterval en World’s End. De wandeling naar dit laatste hoogtepunt eindigt bij een 600 meter diepe afgrond. Bij helder weer is het panorama adembenemend.

In het begin van de middag rijd je naar het nabijgelegen station Nanu Oya. Hier vertrek je per boemeltreintje op een rit door het mooiste berglandschap van het land. Je puft door tunnels en langs afgronden naar een hoogte van 1900 meter. Bijna constant heb je schitterende uitzichten over de jungle en theeplantages. Je bereikt later in de middag de oostkant van het hoogland. De bus heeft ondertussen al je bagage afgeleverd bij je hotel in Bandarawella.

Dag 13: Bandarawella / Excursie ‘Village Trek’

Vrije dag. Bandarawella ligt aan de rand van het hoogland, dat hier meer dan duizend meter steil afglijdt naar de lage kustvlakte. In dit gebied lopen bergpaden met fantastische uitzichten langs steile afronden en watervallen. Maak eens een wandeling naar de Dunhinda Falls, een van de hoogste watervallen van Sri Lanka, of breng een bezoek aan de nabijgelegen grottempel met een 4 meter hoge Boeddha.

Hoe groen kun je gaan? TIP

Je kunt ook mee met een lokale gids voor een wandeling door de prachtige rijstvelden. Tijdens deze ‘Village Trek’ breng je een bezoek aan een typisch Sri Lankaans dorp en lunch je met ‘Rice & Curry’ in een van de dorpswoningen. Tal van mogelijkheden in Bandarawella!

Dag 14: Bandarawela – Olifantenopvangcentrum – Udawalawe / Excursie Udawalawe Nationaal Park

Onderweg naar Udawalawe kun je een bezoek brengen aan de Ella Gap en de 25 meter hoge Ravana Ella Waterval.

Hoe groen kun je gaan? TIP

Later breng je een bezoek aan het ‘Udawalawe Transit Home’. Dit in 1995 opgerichte olifantenopvangcentrum is onderdeel van het aangrenzende nationaal park. Het centrum draait grotendeels op de steun van de overheid en een aantal natuurbeschermingsorganisaties. Voor verdere financiële steun is er ook een ‘pleegouder’ programma opgezet, hierbij kunnen de ‘pleegouders’ het centrum financieel steunen.

Tijd voor meer wildlife
? Ga mee met een optionele safari en duik het park in! Het Udawalawe reservaat heeft een oppervlakte van 308 km² bestaand uit een mix van struikgewas, grasland en verlaten plantages. Het park staat bekend om zijn grote kuddes olifanten en vele vogelsoorten. Daarnaast leven er ook herten, wilde zwijnen, waterbuffels, luipaarden, apen en vele andere diersoorten. Tussen november en april tref je de meeste olifanten in het park, dit omdat er migrerende grijze kolossen vanuit het noorden de parkgrenzen oversteken. ‘s Avonds heb je bij je tentenkamp een barbecue aan het meer.

Dag 15: Udawalawe – Tissamaharama / Excursie Kataragama

Je reist verder naar Tissamaharama (kortweg ook gewoon ‘Tissa’ genoemd), waar je logeert in een hotel met zwembad. Tegen de avond bezoek je Kataragama, een van de heiligste plekken van Sri Lanka voor boeddhisten, hindoes en moslims. Kataragama draait voornamelijk om de verering van de god Skanda. Koop tijdens een bezoek aan dit bedevaartsoord wat lotusbloemen of fruit voor een offerande in een van de tempels. Tijdens de talrijke festivals zie je gelovigen die hun lippen of wangen hebben doorboord met pinnen.

Dag 16: Tissamaharama / Excursie Yala Nationaal Park

Vrije dag. Je kunt deelnemen aan een optionele safari door Yala Nationaal Park. Gelegen aan de zuidoostkust biedt dit park een divers scala aan landschappen, savannes, bossen, meren en immense granieten rotsen. In dit belangrijkste reservaat van Sri Lanka leven onder andere schuwe luipaarden en beren, die een voorkeur blijken te hebben voor gebieden met veel van deze stenen. Wilde buffels, herten en grote kuddes olifanten tonen zich hier onbekommerd. In de poelen loeren krokodillen op hun prooi.
(NB: wanneer Yala gesloten is, meestal van 1 september tot half oktober, kun je de optionele safari maken in het Bundala reservaat).

Dag 17: Tissamaharama – Hikkaduwa / Excursie Galle

Je rijdt via Weligama (bekend van de fotogenieke steltvissers) naar het strand van Hikkaduwa. Hier aangekomen check je in bij het idyllisch gelegen hotel met zwembad aan het strand. De hotelreceptie kan je goed verder helpen met het organiseren van diverse activiteiten.

`s Avonds breng je een bezoek aan Galle, één van ‘s werelds best bewaarde Hollandse vestigingssteden in Azië (eventuele entreegelden zijn niet inbegrepen). In Galle kom je midden in Azië de Leynbaan Street, Grote Kerk en het Utrecht-bastion tegen. Als je op de vestingmuren van Galle staat, waan je je even terug in de koloniale tijd, terwijl je uitkijkt over de prachtige baai. Het in de 16de eeuw gebouwde fort was een belangrijk plek voor Europese handelaren die toen veel interesse hadden in de handelswaar van het oude Ceylon.

Dag 18: Hikkaduwa

Vrije dag. Wil je even lekker relaxen en de reis in je gedachten nog eens over doen terwijl je aan het strand ligt? Of trek je er liever op uit en breng je een bezoek aan Matara, tempels in het binnenland, de 'blowhole' bij Kudawella, een riviertripje of de stranden bij Unawatuna en Tangalle?

De kuststrook is bekend om zijn koraalrif. Je kunt hier van november tot mei volop duiken en snorkelen, of het rif bekijken door een boot met een glazen bodem. Ook leuk is een tocht door de groene lagunes achter de kust. Bijzonder zijn de twee meter lange reuzenvaranen die hier ongestoord rondlopen en zwemmen. Het is hier vooral ook genieten van het strand, een mooie zonsondergang en van de nooit aflatende zwoele zeebries.

* Wat kun jij doen?

Duurzaam reizen is rekening houden met mensen, natuur en cultuur zodat onze reizen ook in de toekomst verantwoord uitgevoerd kunnen worden. Shoestring compenseert al de CO2-uitstoot van je reis maar ook jij kunt ter plaatse het verschil maken. Shoestring geeft je daarom 10 tips voor op reis. Lees meer

Dag 19: Hikkaduwa – Colombo – Negombo

Je rijdt naar Colombo, voor een korte ‘sightseeing’. Je komt langs de oude wijken Fort en Pettah, de Town Hall, het Onafhankelijkheidsplein, een boeddhistische tempel en de Wolvendaal kerk. Hierna ga je verder naar Negombo, waar je verblijft in een hotel met zwembad wederom nabij het strand gelegen.

Dag 20: Negombo / Excursie ‘Dutch Channels’

Vrij dag. Je kunt vandaag een bezoek brengen aan Negombo. In het centrum van deze stad staan nog verscheidene huizen uit de Hollandse tijd. Opvallend zijn de barokke katholieke kerken van de Karava vissers die in de omgeving van Negombo wonen. Hun catamarans zijn voorzien van vierkante zeilen en flinke drijvers aan beide kanten. Elke ochtend kiezen ze met honderden tegelijk het ruime sop om te gaan vissen. Van alles wordt er aangevoerd schelpdieren, gekleurde koraalvissen, drie meter lange zwaardvissen en haaien.

Een aanrader voor een leuk optioneel uitstapje? Je kunt op kleine motorbootjes het gebied van de 'Dutch Channels' in. Het is een vogelrijk gebied met meertjes en kreken. Toddytappers lopen als koorddansers over touwen die tussen de palmen gespannen zijn. Van het afgetapte sap van de palmbloemen wordt de sterke lokale drank arrack gestookt. Vaak weet de bootsman wel een illegaal stokerijtje op te sporen. Of misschien wil je gewoon lekker nog een dagje niets doen en rondhangen bij het zwembad van het hotel. Afhankelijk van je vluchtschema, wordt je vanavond, vanacht of morgenochtend naar de luchthaven gebracht. 

Dag 21: Vertrek Negombo – Aankomst Amsterdam

Vandaag vlieg je vanaf Katunayake Airport terug naar Nederland, waar je dezelfde dag nog aankomt. Hier eindigt jouw groepsreis Sri Lanka.

FESTIVALREIS SRI LANKA
Tijdens vertrekdata 28 juli en 4 augustus 2019 bezoek je het KANDY PERAHERA FESTIVAL in Kandy. 

NB: Dit onder voorbehoud van wijzigingen; de exacte festivaldata voor dit 10-daagse festival worden door lokale autoriteiten namelijk pas bevestigd in het voorjaar van 2019.
De reisroutes tijdens festivalreizen kunnen worden aangepast. Voor meer informatie over de diverse festivals kun je kijken naar het kopje 'Festivals' onder het tabblad 'Praktisch'.

Verleng je reis

  • Verlenging Malediven
    Je kunt deze reis verlengen met een arrangement op de Malediven. Dat kan al vanaf € 350 per kamer per nacht in het laagseizoen (prijs onder voorbehoud). Daarbij komen de kosten voor een speedboat (EUR180 per persoon) van de luchthaven naar het resort en de eventuele toeslag voor de gewijzigde vlucht. Het verblijf is op basis van halfpension. Je kunt in de boeking vermelden dat je geïnteresseerd bent in dit arrangement. Wij nemen daarna contact met je op.
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Ja ik meld me aan voor de wekelijkse nieuwsbrief

Aanmelden