Alternate Text

Groepsreis Tibet in 2 weken

Het spirituele ‘Dak van de Wereld’ - Reis voor singles

Boek v.a.   € 2 199,-
GROEPSGROOTTE: 6-24 | 15 DAGEN

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
7,8
10 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding: 7,0
Prijs/kwaliteit: 7,5
Accommodatie: 7,5
Transport: 7,3
Nog niet veel reviews voor deze in 2017 geïntroduceerde reis. We hopen dat we snel meer reviews mogen ontvangen, de bevindingen van onze reizigers zijn voor Shoestring immers een goede manier om te kunnen zien hoe we onze reizen kunnen optimaliseren. Voor Tibet geldt: je bevindt je in een gebied waar de toeristische infrastructuur nog in de kinderschoenen staat. Je merkt dit bijvoorbeeld aan de aanwezige accommodatie. Realiseer je dit voordat je afreist naar het ‘Dak van de Wereld’.
Vertrekdatum: 12/05/2018
Beoordeling: 8
Laurentius :
Tibet is geweldig. Indeling reis kan beter (lange overstaptijden).
Vertrekdatum: 12/05/2018
Beoordeling: 7
Sandra :
Mooie reis door uitgestrekte landschappen, indrukwekkende kloosters en met een zeer vriendelijke bevolking! Door alle Chinese invloeden zeker in de steden wel veel moderner dan vooraf gedacht. Bereid je voor op deze reis, zowel voor de hoogte als voor wat je echt wilt zien, zodat je bijvoorbeeld kan kiezen tussen het bezichtigen van een klooster of het lopen van een kora. De kora bij het Ganden klooster is een aanrader, deze geeft fantastische uitzichten! Het klooster van Samye is zeker het bezichtigen waard, vooral wanneer er een ceremonie plaatsvindt! Let op bij de kosten van het vervoer naar bezienswaardigheden, veel plekken zijn met de stadbus of de taxi ook goed te bereiken tegen veel lagere kosten dan met privevervoer!
Vertrekdatum: 02/09/2017
Beoordeling: 8
Joop :
Zeker een reis die de moeite waard is. De gids wist veel te vertellen. De hotels waren zeker voor Tibetaanse en Chinese begrippen goed. Hoewel zeer interessant mag van mij het kloosterbezoek met 2 verminderd worden en dan wellicht iets meer van de prachtige soms desolate natuur.
Vertrekdatum: 02/09/2017
Beoordeling: 8
Annemieke :
Tibet is een prachtig land. Is rijk aan vele tempels en wisselende berglandschappen. Alleen het last krijgen van hoogte ziekte is wat minder maar dat is voor iedereen verschillend hoe je daarop reageer. Verder heb ik erg genoten van deze reis en met de groep waarmee ik reisde.
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Ja ik meld me aan voor de wekelijkse nieuwsbrief

Aanmelden