Alternate Text

Groepsreis Vietnam & Cambodja

Ontdekkingsreis door Indochina - Reis voor singles

Boek v.a.   € 1 699,-
GROEPSGROOTTE: 6-24 | 21 DAGEN

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,1
71 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding: 8,7
Prijs/kwaliteit: 7,4
Accommodatie: 7,9
Transport: 7,8
Vertrekdatum: 10/07/2018
Beoordeling: 9
Yvette :
Een fantastische reis! Ik had nog niet eerder een singlereis gemaakt maar het is me ontzettend goed bevallen. De reisgenoten waren ontzettend sociaal en meedenkend en ik vond het fijn om Nederlands sprekende mensen om me heen te hebben. Ontzettend veel gezien en gedaan waardoor ik ook nog wel een paar dagen nodig had om bij te komen van de vakantie. Maar wat een indrukken. In korte tijd echt de twee landen leren kennen en meer uit de reis gehaald dan ik vooraf had gedacht.
Vertrekdatum: 10/07/2018
Beoordeling: 8
Jorick :
Dit is een hele leuke reis, waarbij je veel van de landen Vietman en Cambodja te zien krijgt. Het is wel een reis waarbij je veel in de steden komt en wat minder natuur te zien krijgt. Je krijgt wel veel verschillende overnachtingsmogelijkheden (op een boot, nachttrein, hotels).
Vertrekdatum: 10/07/2018
Beoordeling: 6
Marc :
Het is een mooie reis voor mensen die van de Aziatische cultuur houden. Je ziet rijstvelden, tempels, de lokale eetcultuur en je kijkt je ogen uit op allerlei marktjes. De reis is redelijk volgepland, dus heel erg veel ruimte voor eigen tochtjes zijn er niet. Bij onze reis hebben we de tweede treinreis van 16 uur omgeboekt naar een vlucht van 1 uur. Ik raad iedereen aan dit te doen; het levert je voor 100 dollar een extra reisdag op!
Vertrekdatum: 10/07/2018
Beoordeling: 8
Reiziger :
Goed georganiseerde reis waarmee je in korte tijd veel van Vietnam en Cambodja kunt zien. Door de beperkte tijd kom je echter vooral in de toeristische delen van beide landen. Onderweg veel vriendelijk locals, heerlijk eten en eindeloos veel tempels. De nadruk van de reis ligt op cultuur, als natuurliefhebber kun je beter een andere reis overwegen. De afsluiter in Siem Reap is zeker het hoogtepunt van de reis, maar ook Hanoi en Hoi An waren erg leuke steden. Ha Long bay viel me wat tegen omdat het zo verschrikkelijk touristisch is, toch had ik het als onderdeel van deze reis niet willen missen.
Vertrekdatum: 12/06/2018
Beoordeling: 9
Maaike :
Een zeer gevarieerde reis met breed aanbod aan activiteiten. Vietnam & Cambodja zijn prachtig, de mensen zeer vriendelijk en de geschiedenis erg interessant. Onze groep had een goed geïnformeerde lokale gids die openstond voor onze inbreng. Reisroutes en excursies konden (in beperkte mate natuurlijk) aangepast worden op verzoek en hij gaf vele nuttige tips over de verschillende bestemmingen. Ik heb veel geleerd over beide landen en heel mooie dingen gezien. De reis was pittig (een flexibele houding maakt je reis een stuk aangenamer) maar goed te doen. Ik heb een top tijd gehad. Een echte aanrader.
Vertrekdatum: 24/04/2018
Beoordeling: 8
vivien :
Alles was perfect; alleen geen klik met sommige van de groepsleden.
Vertrekdatum: 24/04/2018
Beoordeling: 9
Amber :
Hele mooie reis gemaakt met een leuke groep. Reisleider Phuong is een hele lieve inspirerende man met een hoop persoonlijke ervaringen/verhalen waardoor de reis door vietnam veel intenser is geworden. Ik heb vietnam hierdoor echt op een andere manier beleefd. Erg genoten van de streetfood overal.
Vertrekdatum: 13/02/2018
Beoordeling: 8
Bert :
Onvergetelijke reis met een prima (Engelstalige) Vietnamese reisleider. Hotels wisselend van kwaliteit, maar meestal acceptabel genoeg. Alleen het hotel in Siem Reap was onvoldoende (vergane glorie, een twijfelachtig tapijt in de kamer en een ontbijt dat al binnen de aangegeven tijd snel "op" was en niet meer werd bijgevuld. Wel een prachtig zwembad. Vooral een qua nationaliteiten gemixte groep was een verrijkende en positieve ervaring! Nogal veel excursies buiten de reissom om. Zakgeldadvies van 250,- per week (dus 750,- voor deze drie weken!) is wel voldoende, maar verhoogt de totaalkosten van de reis behoorlijk extra hoog. Het uitvallen van de bamboetrein had pro-actiever door Shoestring kunnen worden opgelost. Niet het alleen vermelden van het uitvallen is naar mijn mening onvoldoende, maar er hadden eerder alternatieve oplossingen geboden kunnen worden.
Vertrekdatum: 16/01/2018
Beoordeling: 8
Jurriaan :
Prachtige reis, leuke reisbegeleider, goede accommodaties. Een reis om nooit te vergeten!
Vertrekdatum: 19/12/2017
Beoordeling: 9
Peiro :
Mooie reis met een geweldige reisleider . De gezellige groep maakte het compleet.
Vertrekdatum: 10/10/2017
Beoordeling: 9
Lammechien Anna :
Een prachtige reis. Wel intensief omdat je veel ziet en doet juist daardoor krijg je een mooi beeld van Vietnam en Cambodja. Het plaatje wordt compleet door een zeer ervaren en enthousiaste reisleider!
Vertrekdatum: 10/10/2017
Beoordeling: 8
Menno :
Top reis in 2 diverse landen. Mooie excursies, schitterende natuur met als absolute hoogtepunten Halong Bay, Hoi An en Angkor wat. Reisleider Dang is echt een topper en regelt alles tot in de puntjes!
Vertrekdatum: 15/08/2017
Beoordeling: 9
Laurens :
Een adembenemende reis door één van de meest mooie landen van Azië. Vietnam heeft het allemaal: schitterende natuur, vriendelijke mensen, rust op het platteland, drukte in de steden, heerlijk eten. Een absolute aanrader!
Vertrekdatum: 25/07/2017
Beoordeling: 8
Gerard :
De keuze Vietnam-Cambodja maakte van deze vakantie een onvergetelijke reis door allerlei gebieden, landschappen, dorpen en steden. Dankzij de reisgenoten, reisleiders inclusief is het een gebeuren met veel goede herinneringen geworden.
Vertrekdatum: 11/07/2017
Beoordeling: 7
Willem Alexander :
Schitterende reis maar de excursies kun je beter zelf regelen. Is goedkoper en rustiger. Verder heel veel plezier gehad en nieuwe vrienden gemaakt.
Vertrekdatum: 11/07/2017
Beoordeling: 9
Maria Wilhelmina :
Een schitterende reis in prachtige, groene landen met zeer warme en vriendelijke mensen. Een leuke afwisseling tussen stad, cultuur, geschiedenis en natuur. Ook vaak de mogelijkheid om eigen keuzes te maken. Heerlijk eten en prima accomodaties. Wij hebben enorm genoten.
Vertrekdatum: 14/03/2017
Beoordeling: 9
Steven :
Weerom een absolute aanrader! Prachtige natuur, heerlijk eten, lekker weer en de meest adembenemende tempels ter wereld... Voeg daar een toffe reisbegeleider aan toe met passie voor fotografie en een hart voor zijn landt, dan heb je een geslaagde cocktail.
Vertrekdatum: 14/02/2017
Beoordeling: 8
Ine :
Een hele mooie reis waar je veel te zien krijgt van beide landen. Onze reisleider stond open voor suggesties waar hij vervolgends de excursies op heeft aangepast. Dus laat hen vooral weten wat je uit de reis wilt halen!
Vertrekdatum: 22/11/2016
Beoordeling: 9
Elena :
This was a very enjoyable trip, with so many things to see and discover. Apart from the popular Halong Bay & the temples of Angkor, take your time to see the sites at the Marble Mountains, don't miss the Vy's Market restaurant in Hoi An (across the river) for the best display of excellent Vietnamese food, and hire a tuk tuk to Banteai Srei temple, which is an hour away from Siem Reap. Both the small but beautiful temple & the park surrounding it, as well as the ride through the peaceful Cambodian countryside are a delight for the eyes.
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Ja ik meld me aan voor de wekelijkse nieuwsbrief

Aanmelden