Alternate Text

Groepsreis Vietnam

Varen tussen karstrotsen als in een Chinese pentekening - Reis voor singles

Boek v.a.   € 1 599,-
GROEPSGROOTTE: 6-24 | 22 DAGEN

Groepsreis Vietnam

Hieronder vind je een overzicht met de dag-tot-dag beschrijving van deze Groepsreis Vietnam

Bezienswaardigheden

Er valt genoeg te beleven in deze prachtige regio. Kies hieronder of op het kaartje hiernaast de highlight waar je meer informatie over wilt hebben. Lees de informatie aandachtig door en ga direct naar het reisaanbod.

Zoom op volledig land

Ho Chi Minh City

Ho Chi Minh City

Ontdek de prachtige stad, Ho Chi Minh City! |Vietnam

Nha Trang

Nha Trang

Maak een bootexcursie zodat je op bijzondere wijze de verschillende kleinen eilanden van Nha Trang kunt bezichtigen! |Vietnam

Whale Island


Hué

Hué

Struin door de oude keizerlijke hoofdstad Hué en bezoek de vele tombes, tempels en het oude keizerlijk paleis! |Vietnam

Hanoi

Hanoi

Ervaar het prachtige Hanoi! |Vietnam

Lao Cai

Lao Cai

Begeef jezelf in Lao Cai tussen de groene rijstvelden, kleurrijke minderheden en ontzettend vriendelijke mensen! |Vietnam

Bac Ha

Bac Ha

Beleef de markt in Bac Ha waar verschillende stammen samenkomen om hun waar te kopen! |Vietnam

Sapa

Sapa

Maak een wandeling en verbaas je over de prachtige uitzichten die je tegenkomt! |Vietnam

Halong Baai

Halong Baai

Ontdek de schilderachtige omgeving van Halong Baai! |Vietnam

Hoi An

Hoi An

Beleef de kleurrijke stad met veel Chinese architectuur, Hoi An! |Vietnam

Dag tot dag beschrijving

Vervoer Route Overnachting
1 Vliegtuig Vertrek Amsterdam Vliegtuig
2 Bus, Vliegtuig Aankomst Ho Chi Minh City Ho Chi Minh City
3 Ho Chi Minh City / Excursie Mekongdelta Ho Chi Minh City
4 Trein Ho Chi Minh City / Excursie Tay Ninh & Cu Chi – Nha Trang Nachttrein naar Nha Trang
5 Boot, Bus Nha Trang – Whale Island Whale Island
6 Whale Island Whale Island
7 Boot, Bus Whale Island – Hoi An Hoi An
8 Hoi An Hoi An
9 Hoi An Hoi An
10 Bus Hoi An – Da Nang – Marble Mountains – China Beach – Hué Hué
11 Trein Hué – Hanoi Nachttrein naar Hanoi
12 Hanoi Hanoi
13 Boot, Bus Hanoi – Ha Long Bay Ha Long Bay
14 Trein Ha Long Bay – Hanoi – Lao Cai Nachttrein naar Lao Cai
15 Bus Lao Cai – Can Cau – Bac Ha Bac Ha
16 Bus Bac Ha – Sapa Sapa
17 Sapa / Optionele tweedaagse trektocht Sapa
18 Sapa / Optionele tweedaagse trektocht Sapa
19 Bus Sapa – Hanoi Hanoi
20 Hanoi Hanoi
21 Bus, Vliegtuig Vertrek Hanoi Vliegtuig
22 Vliegtuig Aankomst Amsterdam Aankomst Amsterdam

1
23
5
12
22
35
9
5
14
17
24
1
2
10
0
0
0
3
0
218
352
318
4

Dag 1: Vertrek Amsterdam

Vandaag begint je groepsreis Vietnam. Je vliegt van Amsterdam naar Ho Chi Minh City, waar je de volgende dag aan komt.

Dag 2: Aankomst Ho Chi Minh City

Je landt op Tan Son Nhat, het vliegveld van HCMC. De reisbegeleiding haalt je af van de luchthaven. In Ho Chi Minh City staat de voormalige Amerikaanse ambassade op Le Duan-straat. Bijna iedereen zal zich wel het dramatische vertrek van de Amerikanen herinneren vanaf het dak van de ambassade op 30 april 1975. Ook staat in deze stad het voormalige presidentiële paleis. Opvallend zijn de Notre Dame-kathedraal en het Hoofdpostkantoor dat duidelijk Franse invloeden laat zien. In de Dong Khoi-straat, (voorheen Rue Catinat) huurde de befaamde schrijver Graham Greene een appartement.

De rest van de dag is ter vrije besteding. Je kunt uren dwalen door deze bedrijvige stad; het lijkt alsof iedereen hier onderweg is, ergens naar toe op de fiets of een brommer. Iedereen is druk bezig met bouwen, timmeren of handelen. Heerlijk eten wordt verkocht op straat en in de talloze kleine restaurantjes, waar je natuurlijk moet eten met stokjes.

HCMC is rijk aan musea, pagodes, tempels, koloniale gebouwen en kerken. De Giac Lam-pagode, de oudste van de stad, is een van de belangrijkste bezienswaardigheden. Een bezoek aan Cholon, de bruisende Chinese wijk, is zeker aan te raden. In HCMC zijn enkele interessante musea, waaronder het unieke Museum van Oorlogsherinneringen (vroeger van Amerikaanse Oorlogsmisdaden genoemd) en het Historisch Museum. In de stad zijn ook nog koloniale panden bewaard gebleven. Een mooi voorbeeld daarvan is het oude stadhuis. De fiets is het ideale middel om de stad te verkennen.

Dag 3: Ho Chi Minh City / Excursie Mekongdelta

Vrije dag in HCMC. Liefhebbers kunnen kiezen voor een optionele excursie naar de Mekongdelta, die een volle dag in beslag neemt. Je rijdt hierbij naar het stadje Cai Be, waar je op de boot stapt voor een vaartocht over de Mekong naar Vinh Long. Al snel ervaar je dat de delta de 'rijstschuur' is van Vietnam. Het is een gevarieerd waterrijk gebied met rijstvelden, kokosnoot- en bananenplantages. Tijdens de boottocht zie je het dagelijks leven aan de rivier en een drijvende markt, je proeft tropische vruchten in een lokale fruitgaard en bekijkt kleine familiebedrijfjes. Er wordt in de regio bijvoorbeeld rijstpapier, popcorn of kokossnoep geproduceerd. De lunch wordt geserveerd in een bonsai-tuin.

* Shoestring steunt: Primate Rescue Center (Hanoi, Vietnam)

Het Primate Rescue Center, bij het Cuc Phuong Nationaal Park ten zuidwesten van Hanoi, werkt aan de instandhouding van bedreigde apensoorten en de bescherming van hun leefomgeving. Dit doen zij door stabiele populaties in gevangenschap te vormen en deze uit te zetten in de natuur. Shoestring heeft "Pia" (rechts) geadopteerd. Het bezoek van dit project is geen onderdeel van deze reis. Lees meer

Dag 4: Ho Chi Minh City / Excursie Tay Ninh & Cu Chi – Nha Trang

Je kunt ook vandaag nog een groot deel van de dag naar eigen inzicht indelen. Wie wil kan mee op een optionele excursie naar Tay Ninh en Cu Chi. Deze gecombineerde excursie neemt een volle dag in beslag.

Tay Ninh is het centrum van de kleurrijke Cao Dai godsdienst. Cao Dai is het product van een poging een ideale godsdienst te creëren door samensmelting van verscheidene godsdiensten en filosofieën van oost en west. Dit heeft een interessante en kleurrijke ideologie opgeleverd die momenteel rond de drie miljoen aanhangers heeft, voornamelijk in de Tay Ninh provincie. Om 12 uur kun je de ceremonie bijwonen in de extravagante tempel die het midden houdt tussen een Franse kerk en een Disneykasteel.

Hierna rijden we verder naar Cu Chi, het indrukwekkende ondergrondse tunnelnetwerk van waaruit de guerrilla werkte tijdens de Vietnamoorlog. Het complex werd in de jaren veertig door de Vietminh gebouwd om de Franse overheersers en de Japanse bezetters te bestrijden. Later gebruikten de guerrillastrijders van de Vietcong dit honderden kilometers lange netwerk van tunnels als basis voor verrassingsaanvallen op de Amerikanen. Nog steeds is het mogelijk om af te dalen in de tunnels en zo een beetje te ervaren hoe mensen hier geleefd, geleden en gevochten hebben.

Hoe groen kun je gaan? TIP

Aan het eind van de middag vertrek je met de nachttrein naar Nha Trang (second class softsleeper). Loop ook eens door de trein en neem een kijkje in het 'hard-seat'-gedeelte waar de reizigers 's avonds de hangmatten tussen de banken hangen, of hun matje uitrollen op de grond. In de trein worden ook maaltijden geserveerd. In de trein zijn kleine versnaperingen en drankjes verkrijgbaar. Ook is er heet drinkwater aanwezig voor thee of noodlesoep.  De treinen in Vietnam rijden in een langzaam tempo. Wanneer het nog licht is, kun je van het landschap genieten. Op sommige stations staat de trein voor langere tijd stil omdat er gewacht moet worden op een tegemoet komende trein, want bijna overal in Vietnam ligt nog een enkelspoor.

Dag 5: Nha Trang – Whale Island

Vanaf het treinstation vervolg je je Vietnam groepsreis naar Van Ninh, 60 km ten noorden van Nha Trang, vanwaar de boot vertrekt naar Whale Island. Na een boottrip van twee uur bereik je het idyllische Whale Island, zo uit een sprookjesboek weggelopen. Hier breng een heerlijke tijd door.

Hoe groen kun je gaan? TIP

Je slaapt twee nachten in eenvoudige bamboe hutjes met fan en eigen badkamer op dit eiland met zijn wuivende palmbomen, ongerepte koraalriffen en relaxte atmosfeer. Je voelt je Robinson Crusoë;! Dit hotel is een 'groen' hotel, klik hier voor meer informatie.

N.B. Op Whale Island is er maar één accommodatie mogelijkheid. Tijdens drukke maanden kan het af en toe voorkomen dat de accommodatie volgeboekt is. Er zal dan overnacht worden in Doc Let; een klein plaatsje gelegen aan een lang, wit zandstrand op het vasteland van Vietnam. Uiteraard kan er ook vanuit Doc Let gesnorkeld worden.

Dag 6: Whale Island

Een vrije dag in het paradijs. Neem een duik in zee nadat je bent wakker geworden! Vandaag kun je doen waar je zin in hebt. Snorkelen, duiken, surfen, zeilen, kajakken, het kan allemaal. Niets hoeft echter. Je kunt ook met een spannend boek in je hangmat voor je eigen hutje ontspannen.

Dag 7: Whale Island – Hoi An

Je neemt de boot terug naar Van Ninh. De bus staat te wachten voor een prachtige rit langs de kust naar Hoi An. Pittoreske vissersdorpjes waar de tijd stilgestaan lijkt te hebben, verlaten stranden en altijd weer die gastvrije, vriendelijke bevolking die ons toe staat te lachen. Een onvergetelijke dag!

Dag 8: Hoi An

Vrije dag in Hoi An, het voormalige Faifo. Hoi An is een stadje met traditionele huizen en wordt door veel reizigers als een van de meest sfeervolle en een van de meest leuke plaatsen van Vietnam ervaren. Bezoek er de fotogenieke markt, met manden vol exotische vissoorten, garnalen, groente of fruit. Talrijke oude, vaak houten huizen en historische gebouwen getuigen van het verleden. Enkele van de oude Chinese huizen zijn geopend voor bezoekers. De inrichting van deze huizen ziet er nog hetzelfde uit als eeuwen geleden. Ook een aantal oude Chinese tempelsis nog steeds in gebruik.

Dag 9: Hoi An

Vrije dag. Wie wil kan een kort boottochtje maken op de rivier of op eigen gelegenheid naar het rustige strand van Hoi An gaan. Je kunt er voor kiezen een fietstocht in de prachtige omgeving te maken. Ook is het mogelijk de Cham-ruïnes van My Son te bezoeken, een ander belangrijk cultuurhistorisch erfgoed van het land.

Dag 10: Hoi An – Da Nang – Marble Mountains – China Beach – Hué

Je vervolgt je rondreis door Vietnam noordwaarts, de rit van vandaag is niet lang (slechts 130 km; ‘kale’ reistijd circa drie uur), maar we zullen onderweg een paar keer stoppen. Je gaat eerst naar Da Nang, waar je optioneel het Cham Museum kunt bezoeken. Het museum heeft de grootste verzameling Cham-beeldhouwkunst ter wereld; de collectie telt meer dan 300 beelden van zandsteen. De beelden dateren uit de 7de tot de 15de eeuw. De beelden uit de periode tot de 10de eeuw verraden voornamelijk hindoe-invloeden uit India en Indonesië. In de periode tussen de 10de en 15de eeuw overheersten Khmerinvloeden uit Cambodja.

Je bezoekt ook de beroemde Marble Mountains en China Beach. De mooie Marble Mountains (Ngu Hanh Son) zijn een vijftal heuvels met grotten. Ten tijde van de Vietnam-oorlog was het een schuilplaats voor de Viet Cong. Nu is het een boeddhistisch heiligdom. De vele beelden die in de verschillende grotten staan, getuigen hiervan.

Na een spectaculaire rit langs de kust kom je aan in de oude keizersstad Hué. De ruimtelijk vormgegeven stad met zijn Franse gebouwen, brede lanen en de Parfumrivier biedt veel sfeer. Het belangrijkste oriëntatiepunt van deze stad, die verrassend genoeg niet meer dan 200.000 inwoners kent, is de Huong Giang, de 'prettigruikende rivier'.

's Middags kun je al een kijkje nemen in de uitgestrekte Verboden Paarse Stad. Oud is de Verboden Stad niet, het oudste deel stamt uit het begin van de 19de eeuw uit de tijd van de Nguyen-keizers. Het is wel een van de weinige grootse bouwwerken uit Vietnams historie.

Dag 11: Hué – Hanoi

Rondom de stad Hué, in het golvende landschap, liggen de keizerlijke praalgraven. Eén van de aangenaamste manieren om deze mausolea te bezoeken is per boot. Je kunt een facultatieve boottocht maken over de Parfumrivier naar de keizerlijke graftombes en pagodes even buiten de stad. De 21 meter hoge Thien Mu-pagode ligt op de noordelijke oever van de rivier en heeft zeven verdiepingen. Hij werd gebouwd in 1844 en was lange tijd hét symbool van Vietnam. Op elke verdieping staat een ander Boeddhabeeld. Achter de pagodetoren ligt een mooi tempelhof.

Aan het eind van de middag vertrek je met de nachttrein naar Hanoi (second class softsleeper; geplande vertrektijd is 16.50 uur, wijzigingen voorbehouden). De trein draagt de toepasselijke naam 'herenigings expres', Noord- en Zuid-Vietnam worden immers zo verbonden!

Dag 12: Hanoi

's Ochtends arriveren we al vroeg in de hoofdstad Hanoi (geplande aankomsttijd is 05.00 uur, wijzigingen voorbehouden), een stad met een geheel eigen sfeer. De verschillende meren, verspreid door de stad, bepalen het beeld. De oude binnenstad, ten noorden van het Hoan Kiem-meer, bestaat uit talloze kleine, smalle straten die bewoond worden door allerlei handwerkslieden. Bij de winkeltjes worden pannen geslagen, leer bewerkt en zijde of andere waren verkocht. Je kunt hier uren ronddwalen.

In Hanoi kun je onder andere een bezoek brengen aan de Tempel van de Literatuur en het Ho Chi Minh Mausoleum; in het najaar is dit mausoleum vaak gesloten in verband met het onderhoud aan het gebalsemde lichaam van Ho Chi Minh. Ook kun je van een origineel Vietnamees ontbijtje genieten. Na het inchecken in het hotel ben je de rest van de dag vrij.

Dag 13: Hanoi – Ha Long Bay

Met de bus reis je naar het verbluffend mooie natuurgebied van Ha Long Bay (de Baai van de Neerdalende Draak). Al sinds eeuwen behoort het uitgestrekte gebied (groter dan 1500 km²) van Ha Long Bay tot de belangrijkste attracties van Vietnam. En terecht: de grillige karstrotsen die steil uit de wateren van de Golf van Tonkin lijken op te stijgen, de ruim 3000 eilanden en baaien en de enkele Chinese jonk die nog voorbij komt, maken deze streek onvergetelijk. Je maakt een boottocht door dit sprookjesachtige gebied en slaapt ook op de boot. Tijdens deze boottrip zijn 1x lunch, 1x diner en 1x ontbijt inbegrepen.

Dag 14: Ha Long Bay – Hanoi – Lao Cai

Na het ontbijt vaar je terug richting het vasteland. Ook nu geniet je van de honderden eilandjes, rotsen, grotten en verscholen strandjes. Vervolgens rijd je terug naar Hanoi. Hoewel Hanoi de oudste hoofdstad van Zuidoost-Azië is, zijn de meeste gebouwen relatief nieuw. Er zijn enkele mooie tempels en pagodes. Ook de markt in het oude centrum is erg mooi. Op de markt en de straatjes er omheen zijn vele soorten rijst, tropische vruchten, bloemen, kruiden, groenten en handwerk (manden, schalen) te koop. Ook wordt levende have voor de maaltijden uitgestald, zoals honden, papegaaien en slangen.

's Avonds stap je op de nachttrein van Hanoi naar Lao Cai (second class softsleeper; geplande vertrektijd is 21.30 uur, wijzigingen voorbehouden).

Dag 15: Lao Cai – Can Cau – Bac Ha

Na aankomst in Lao Cai (geplande aankomsttijd is 06.00 uur, wijzigingen voorbehouden), bezoek je eerst de zaterdagmarkt van Can Cau. Hier zul je een eerste ontmoeting hebben met enkele minderheden van dit gebied. De meeste mensen die op deze markt rondlopen zijn van de Hmong stam; de meest kleurrijke zijn de Flower Hmong. Deze zijn te herkennen aan hun prachtige rokken. Zij zijn pas in de 19de eeuw van China naar Vietnam getrokken en wonen vooral in de hoger gelegen gebieden. We hebben de tijd om het reilen en zeilen op de markt gade te slaan. Het is een waar paradijs voor fotografen en ook voor mensen zonder camera is het een hele belevenis. Overal valt wel iets te zien.

Na een bezoek aan de markt rijd je naar het nog weinig bezochte Bac Ha. Hier kun je ‘s middags een mooie wandeling maken naar een Hmong-dorpje in de omgeving, of het oude ‘Hmong King House’ bekijken. Je logeert in een 'homestay', bij de mensen thuis (in een dorp op circa 2 km vanaf Bac Ha). Het diner is inbegrepen in deze 'homestay'.

(NB: Mocht de trein naar Lao Cai onverhoopt ernstig vertraagd zijn, dan is een bezoek aan de ochtendmarkt van Can Cau helaas niet mogelijk).

Dag 16: Bac Ha – Sapa

In de omgeving van Bac Ha wonen onder andere Flower Hmong, Phu La, Zwarte Dao, Tay and Nung. Dé plaats om tijdens je Vietnam rondreis deverschillende minderheden te ontmoeten is natuurlijk op de verschillende weekmarkten die in Bac Ha en directe omgeving worden gehouden. Bewoners van de omliggende dorpen lopen dan kilometers om deze markten te bezoeken. Naast het kopen en verkopen van goederen hebben deze markten ook een sociale functie. Je ontmoet familie en vrienden die in andere dorpen wonen, wisselt met hen de laatste nieuwtjes uit, voordat je weer huiswaarts gaat. Ook fungeren zij als huwelijksmarkt. Hier moet je gezien en gehoord worden! Onze reis is zo samengesteld dat je tijdens je verblijf in Bac Ha de grote zondagsmarkt meemaakt.

Na een bezoek aan de markt reis je verder naar Sapa (ook wel: Sa Pa), gelegen in een schitterende vallei op een hoogte van ongeveer 1500 meter, vlak bij de Chinese grens.

Dag 17: Sapa / Optionele tweedaagse trektocht

Vrije dag in Sapa, waarop je het stadje kunt bekijken. Sapa ligt aan de voet van de Fansipan, de hoogste berg van Vietnam (3143 meter). Ten tijde van de koloniale periode was Sapa een favoriet vakantieoord voor de Fransen. Door de hoge ligging is de temperatuur, in vergelijking met de laaggelegen Rode Rivierdelta, zeer aangenaam. In de winter kan het er flink koud zijn, met zelfs kans op sneeuw. Zowel de mooie ligging, als ook de interessante cultuur van de etnische volkeren die in deze omgeving wonen, trekken veel reizigers aan. De omgeving nodigt uit tot een mooie wandeling.

Hoe groen kun je gaan? TIP

Je kunt, als het weer het toelaat, meegaan op een facultatieve tweedaagse trektocht door een prachtig landschap en langs pittoreske dorpjes van de diverse stammen. Je overnacht in een van de dorpen. Geef bij de boeking door of je mee wilt gaan met deze optionele trektocht. Meer informatie vind je onder het tabblad 'Excursies'.

Dag 18: Sapa / Optionele tweedaagse trektocht

Vrije dag in Sapa. De reizigers die gekozen hebben voor de optionele tweedaagse trekking wandelen vandaag hun tweede dag.

Hoe groen kun je gaan? TIP

In Sapa en omgeving heb je tijd om kennis te maken met verschillende kleurrijke bergstammen als de Zao en de Blauwe Hmong. De Zwarte Hmong, Giays en Dao komen uit de omgeving naar Sapa om er hun waren te slijten. Alle minderheden verkopen kledingstukken; de Hmong verkopen er bijvoorbeeld hoofddeksels en de Dao hun kostuums. De kleurig geklede Rode Dao wonen wat verder van Sapa. Sommigen lopen meer dan 30 km om vanuit hun afgelegen dorpen hier te kunnen zijn. Sapa is het centrale dorp voor de in de omgeving wonende minderheidsgroepen.

Dag 19: Sapa – Hanoi

Met de bus reis je terug naar Hanoi. De stad is een lust voor het oog met kleine winkeltjes, levendige marktjes, meren en eettentjes. De miljoenenstad heeft een dorpse sfeer, maar is wel aan het veranderen. Het aantal auto's en brommers verdubbelt per jaar. De door bomen omzoomde boulevards en straten met Franse villa's hebben nog steeds iets charmants en onbedorvens. Er is een opmerkelijk verschil tussen Hanoi en HCMC, namelijk de houding en mentaliteit van de lokale bevolking. De inwoners van Hanoi zijn gereserveerder, maar staan wel bekend om hun grote gastvrijheid. Dit valt deels te verklaren door de veel sterkere invloed die de noorderlingen van het confucianisme en de Chinese cultuur hebben ondergaan. Misschien wil je de Eenzuilige Pagode zien of een voorstelling bijwonen van het Waterpoppenspel.

Dag 20: Hanoi

Vrije dag. Voor de vroege vogels onder ons is het een aanrader om 's ochtends richting Hoan Kiem Lake te wandelen. Het park krioelt dan van de Vietnamezen die badminton of tai chi aan het beoefenen zijn.

's Avonds kun je heerlijk eten in een van de talloze restaurantjes die deze stad rijk is. Hoewel er tegenwoordig veel uitgaansgelegenheden zijn die tot in de kleine uurtjes open blijven, is het niet de gewoonte in Vietnam om laat naar bed te gaan. Bijna alles is rond tien, elf uur 's avonds gesloten, om de volgende ochtend weer vroeg open te gaan.

Dag 21: Vertrek Hanoi

Een deel van de dag ben je vrij, tot je transfer naar het vliegveld. Je vliegt met een overstap terug naar Nederland, waar je de volgende dag vol levendige indrukken zult arriveren. Het tijdstip van vertrek uit Hanoi is afhankelijk van je vluchtschema.

Dag 22: Aankomst Amsterdam

Aankomst in Amsterdam. Helaas eindigt hier je Vietnam rondreis.

NB: Voor groepen tot 6 deelnemers zijn er enkele aanpassingen in de reis betreffende reisbegeleiding en transfers. Er gaat namelijk geen reisbegeleider mee gedurende de gehele trip; je hebt een Engelstalige gids ('station guide') in Zuid-Vietnam, een tweede in Centraal-Vietnam en een derde in Noord-Vietnam.

De transfers zijn ook anders geregeld; bij een groep t/m 5 deelnemers maak je gebruik van een minibusje (met chauffeur en gids).

Bij een groepsgrootte tot 6 personen is de bootexcursie in Halong Bay op 'join in' basis (dus geen privéboot, er kunnen ook andere reizigers mee op dit tripje); transfers zijn dan per shuttle bus. Je reist per shuttle bus naar Hanoi terug.

Vanaf 6 reizigers is de reis zoals beschreven, dus met één eigen reisbegeleider voor de hele reis, en aparte transfers/excursies voor de groep.

NB: Het is mogelijk dat de groep voor een deel van deze reis wordt samengevoegd met de deelnemers op onze 16-daagse reis Vietnam in 2 weken. Uiteraard zorgen we ervoor dat het maximum van 24 deelnemers niet wordt overschreden De lokale Engelssprekende reisbegeleider(s) zorgt voor een goede uitvoering van de reis.
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Ja ik meld me aan voor de wekelijkse nieuwsbrief

Aanmelden