Alternate Text

ReisKnaller: Indonesië, West-Java 12 dagen

Verkenning van West-Java - Reis voor singles

Boek
GROEPSGROOTTE: 10-24 | 12 DAGEN

ReisKnaller: Indonesië, West-Java 12 dagen

West-Java kent rokende vulkanen, theeplantages, uitgestrekte rijstterrassen en mooie zandstranden. Tijdens deze Indonesië groepsreis ervaar je het verschil tussen het Aziatische stadsleven en het rustieke platteland. Een pluspunt is natuurlijk de smakelijke Indonesische keuken. Je slaapt op deze groepsreis in hotels (tweepersoonskamer op basis van logies met ontbijt; tegen meerkosten kun je een eenpersoonskamer boeken). De geplande hotels (m.u.v. Cipanas) beschikken over een zwembad; fijn om de tropische warmte van je af te spoelen! Shoestring heet je van harte Welkom in Indonesië!

Omdat onze ReisKnallers slechts korte tijd worden aangeboden, is er geen uitgebreid dag tot dag schema beschikbaar. Check voordat je boekt even de voorwaarden van onze speciale ReisKnallers.
BOEK

Bekijk de route

Bezienswaardigheden

Er valt genoeg te beleven in deze prachtige regio. Kies hieronder of op het kaartje hiernaast de highlight waar je meer informatie over wilt hebben. Lees de informatie aandachtig door en ga direct naar het reisaanbod.

Zoom op volledig land

Jakarta

Jakarta

Jakarta, de hoofdstad van het eiland Java, is een levendige metropool met een rijk verleden aan cultuur en geschiedenis. Een stad vol met contrasten. Van hoge kantoorgebouwen, vervallen woningen tot aan fraaie pleinen, moderne winkelcentra en rustige woonwijken.

Bogor

Bogor

In Bogor kun je de wereldberoemde botanische tuin Kebun Raya bezoeken. Deze prachtige tuin van 80 hectare heeft wel 15.000 boomsoorten. |Indonesie

Cipanas-Garut

Pangandaran

Pangandaran

Pangandaran is een vissersdorp en je kunt er heerlijk ontspannen. Dit dorp ligt te midden van een prachtig natuurschoon en heeft mooie stranden. |Indonesie

Bandung

Bandung

Reis naar Bandung en ontdek prachtige koloniale gebouwen en kom meer te weten over de Art-Deco architectuur. Maak zeker een uitstapje naar de theetuinen en de prachtige rijstvelden rond Bandung!

Enkele hoogtepunten

Onbeschrijflijk wat je ziet en hoort
Onbeschrijflijk wat je ziet en hoort
uit verschillende gaten bij de Papandayan spuit hete stoom omhoog, er is bubbelende modder, je ziet de gele zwaveldampen uit de vulkaan komen…
In de strandplaats Pangandaran
In de strandplaats Pangandaran
kun je tijdens je Indonesië rondreis lekker luieren op het zandstrand of met een bootje door de druipsteengrotten van de Green Canyon varen.
De grootste concentratie art-deco
De grootste concentratie art-deco
gebouwen ter wereld vind je in Bandung. Het is op je groepsreis Indonesië ook dé plaats voor een voorstelling van 'Angklung', een bamboe orkest.
Het Prenanjun Natuurreservaat
Het Prenanjun Natuurreservaat
met zijn weelderige plantengroei en een rijke wildstand mag eigenlijk niet ontbreken. Je kunt er veel soorten vogels, apen, herten en zelfs bantengs tegenkomen.
De botanische tuin Kebun Raya
De botanische tuin Kebun Raya
heeft wel 15.000 boomsoorten waaronder 400 verschillende soorten palmen en is gesitueerd rond het voormalige presidentiële paleis.
Lekker slenteren op het zandstrand
Lekker slenteren op het zandstrand
van Pangandaran, zwemmen in de verkwikkende zee en genieten van de heerlijke Indonesische keuken. Wat is reizen toch zwaar!
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Ja ik meld me aan voor de wekelijkse nieuwsbrief

Aanmelden